2021. már 18.

Megtalálták az új Marvel-sorozat, a Secret Invasion főgonoszát

írta: Csurilla Dániel
Megtalálták az új Marvel-sorozat, a Secret Invasion főgonoszát

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elképzelései szerint a Disney+ közelgő Marvel-sorozata, a Secret Invasion egy buddy cop széria lesz Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn főszereplésével.

_secret-invasion_-marvel-disney-plus-series-adds-_one-night-in-miami_-star-kingsley-ben-adir-750x400.jpg

Most már azt is tudjuk, ki fogja játszani a sorozat rosszfiúját, és a színész nem más, mint az Egy éjszaka Miamiban színésze, Kingsley Ben-Adir, aki az említett filmben Malcolm X-et, korábban pedig a The Comey Rule c. minisorozatban Barack Obama-t testesítette meg. Egyelőre bizonytalan, kit fog játszani Ben-Adir a Secret Invasion-ben, azonban a rendkívül felkapott, tehetséges színész remek választás akármilyen rosszfiúra.

Akik számára nem ismerős a Secret Invasion képregénysorozat, a történet során kiderül, hogy a legnagyobb hősök közül néhányan alakváltó Skrullok, akik beférkőztek a legfelsőbb körökbe. Bár a Disney+ sorozat számára mindössze inspiráció lesz a nagyívű történet, teljes joggal remélhetünk további nagy sztároktól vendégszereplést, ugyanis a Bosszúállók, az X-Men és a Fantasztikus Négyes tagjai is feltűnnek a képregénysorozatban.

A Secret Invasion kapcsán hamarosan további részletekre derül fény. A széria 2022 végén kerül a streaming szolgáltató műsorára.

Szólj hozzá

streaming hírek premier hír donald trump összeesküvés bemutató érdekesség friss rasszizmus mel gibson marvel érdekességek vasember danny glover barack obama joe biden robert downey jr chris evans avengers malcolm x sorozatajánló végjáték amerika kapitány chris hemsworth bosszúállók captain america captain marvel tom holland benedict cumberbatch ben mendelsohn Samuel L. Jackson brie larson marvel kapitány végtelen háború cineart disney+ cineartblog egy éjszaka miamiban secret invasion