2021. jan 20.

Újabb sztár csatlakozott a Magyarországon forgó Marvel sorozathoz

írta: Csurilla Dániel
Újabb sztár csatlakozott a Magyarországon forgó Marvel sorozathoz

Kevés olyan elismert és tehetséges függetlenfilmes alkotó van, aki évente több filmmel is jelentkezne, Ethan Hawke mégis egy közülük. A Kiképzés és a Mielőtt-trilógia ünnepelt sztárja aláírta a szerződéseket, és a Magyarországon forgó Moon Knight (magyarul Holdlovag) sorozat egyik főszereplője lesz.

moon-knight-ethan-hawke-750x400.jpg

Az Oscar Isaac-vezette szuperhőssorozat egy zavarodott elméjű zsoldosról szól, aki az egyiptomi holdisten segítségével különleges képességekre tesz szert. A széria rendezői és női főszereplője már bejelentésre került, viszont kevesen számítottak arra, hogy pont Ethan Hawke csatlakozna egy Marvel-projekthez.

A veterán színész legutóbb a Tesla c. független, kísérleti életrajzi filmben tűnt fel Nikola Tesla szerepében, azonban apróbb szerepet vállalt A bűnös feldolgozásában, Robert Eggers új agymenésében (The Northman) valamint a The Good Lord Bird c. sorozat főszereplője volt 2020-ban. A Revolver c. Beatles-film, amiben Ethan és lánya, Maya Hawke (Stranger Things) közösen dolgozik, még mindig az előkészületi fázisban tart. A Moon Knight forgatása márciusban kezdődik hazánkban.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek harrison ford star wars magyarország hír disney tesla érdekesség friss denzel washington támogatás kiképzés marvel érdekességek szuperhős ethan hawke jake gyllenhaal george lucas magyar film carrie fisher sorozatajánló mark hamill nikola tesla lucasfilm david ayer oscar isaac suicide squad adam driver elon musk daisy ridley stranger things anya taylor-joy cineart millie bobby brown cineartblog filmintézet maya hawke moon knight