2021. jan 11.

Magyarországon fog forogni egy új Marvel sorozat!

írta: Csurilla Dániel
Magyarországon fog forogni egy új Marvel sorozat!

Októberben bejelentették, hogy az új Marvel-sorozat, Moon Knight, avagy Holdlovag főszereplője Oscar Isaac lesz, most azonban a stúdió további stábtagokról számolt be.

A projekt rendezői nem mások lesznek, mint a kultikus független horrorfilmes duó, Justin Benson és Aaron Moorhead, akik mellett a showrunner szerepében Jeremy Slater fog tündökölni. Jelenleg folynak a tárgyalások Mohamed Diab-bal is, aki további epizódokat rendezhet a Moon Knight-sorozatban.

marvel-moon-knight-oscar-isaac-disney-plus-1242340_1.jpeg

A szuperhőssorozat főszereplője Marc Spector, egy személyiségzavarral küzdő egyiptomi zsoldos, aki különleges képességekre tesz szert a holdisten, Khonszu segítségével. Kevin Feige korábban úgy nyilatkozott, hogy a sorozat erőteljesen merítkezik majd az egyiptomi legendákból és ikonográfiából.

A Moon Knight-sorozat márciusban kezd forogni Magyarországon, és a Disney+ oldalán 2022-ben debütál majd. Ahogyan a többi Marvel-sorozat, úgy a Moon Knight is az MCU Negyedik Fázisának aktív részét fogja képezni. A stúdió első sajátgyártású sorozata a WandaVízió, mely január 15-én debütál a streaming oldalon.

Úgy tűnik, hogy Oscar Isaac, a Star Wars-folytatástrilógia és a Dűne sztárja egyszerűen nem tud betelni munka nélkül, ugyanis a Moon Knight mellett a jelenleg is forgó Jelenetek egy házasságból-sorozat és az Addams Family 2 munkálataival van elfoglalva, viszont a guatemalai színész egyaránt szerepel majd a Metal Gear Solid-filmben Solid Snake karakterét megformálva, valamint Anne Hathaway és Robert De Niro oldalán az Armageddon Time c. James Gray-filmdrámában.  

ap_638355418017-2.jpg

Benson és Moorhead olyan kritikuskedvenc és kultikus horror-sci-fiket készítettek, mint a Feloldozás, az Újjászületés, A végtelen, illetve a Jamie Dornan és Anthony Mackie főszereplésével készült Synchronic.

A Moon Knight-sorozathoz a közeljövőben további sztárok csatlakoznak majd. A projekt egyike azon hatalmas beruházásoknak, mely sikeresen működteti majd a kedvező adózást biztosító magyar filmipart, mely az előző évekhez képest 50 százalékos növekedésre tett szert számos külföldi produkciónak otthont adva, és mintegy 565,6 millió dollárt (164,4 milliárd forintot) költöttek el nálunk a stúdiók.

Szólj hozzá

érdekes hírek sorozat horror star wars magyarország hír disney érdekesség friss armageddon marvel érdekességek brad pitt robert de niro george lucas magyar film anne hathaway avengers dűne sorozatajánló ad astra metal gear solid bosszúállók james gray oscar isaac jamie dornan timothée chalamet cineart disney+ mandalorian cineartblog mandalóri wandavision filmintézet moon knight wandavízió solid snake justin benson aaron moorhead