2020. okt 27.

Oscar Isaac lesz Moon Knight a Disney+ új MCU sorozatában

írta: Csurilla Dániel
Oscar Isaac lesz Moon Knight a Disney+ új MCU sorozatában

marvel-moon-knight-oscar-isaac-disney-plus-1242340.jpeg

Hivatalos értesülések szerint Oscar Isaac fogja alakítani a Disney streaming szolgáltatóján debütáló szuperhőssorozat címszereplőjét, Moon Knightot.

A rendkívül elfoglalt színész bejelentése új, azonban a 2019-es D23 rajongói expón Kevin Feige már bejelentett egy Moon Knight sorozatot, és azt is megemlítette, hogy a folyton bővülő univerzum egyik kulcsszereplője lesz. Így már sokkal nyilvánvalóbb egy olyan A-listás név leszerződtetése – feltehetőleg több filmre és sorozatra – mint Oscar Isaacé.

Marc Spector vagyis Holdlovag egy személyiségzavarral küzdő, egyiptomi zsoldos, aki különleges képességekre tesz szert Khonszu holdisten által, s elhatározza, hogy erejét jóra fordítja. Gúnynévként gyakran aggatják a képregényrajongók Moon Knightra a „Marvel Batman”-je nevet.

A forgatás várhatólag 2021. végén kezdődhet, mely akár egy 2022-es premiert is jelenthet. Azonban Isaac nevén és a szokásos Marvel producereken kívül nincs más színész vagy stábtag bejelentve a Moon Knight sorozathoz.

Szólj hozzá

blog hírek ajánló sorozat film premier mozi star wars hír disney friss heti marvel filmsorozat mcu bosszúállók oscar isaac Hírek Hír Kevin Feige heti filmajánló cineart disney+ Cineartblog cineartblog CineArt disneyplus holdlovag moon knight