2020. dec 08.

Oscar Isaac alakítja majd Solid Snake-et a Metal Gear Solid filmben!

írta: Siktár Vivi
Oscar Isaac alakítja majd Solid Snake-et a Metal Gear Solid filmben!

A Deadline értesülései szerint a kismillió éve bejelentett Metal Gear Solid-filmben nem más fogja alakítani a főszerepet, mint Oscar Isaac. A Sony égisze alatt készülő videójáték-adaptáció a híresztelések szerint Jordan Vogt-Roberts kerül a rendezői székbe, a forgatókönyvet pedig Derek Connelly jegyzi. Isaac a Metal Gear egyik kulcsszereplőjét, Solid Snake-et fogja játszani az élőszereplős feldolgozásban.

oscar-issac_metal-gear-solid-snake_getty_konami-digital-entertainment.jpg

A film Hideo Kojima jól ismert videójátékának adaptációja, mely legelőször PlayStation-formában 1998-ban debütált a Konami fejlesztésében. A történet Snake-et követi, egy katonát, ki beszivárog egy nukleáris fegyvergyárba, hogy semlegesítsen egy elit halálosztókból álló renegát csapatot. Kojima egyik legelismertebb játéka, mely meghazudtolva korát rendkívül mozifilmes elbeszélést követett. Ebből kifolyólag csupán idő kérdése volt a játékfilmes adaptáció.

A produceri teendőket jórészt Avi Arad (Pókember-filmek, Vasember) készül ellátni, azonban Kojima kreatív producerként fog közreműködni. A Sony gőzerőkkel adaptálja sikeres játékait, melyek a Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készülő Uncharted-előzményfilmben, illetve a bejelentett CrossFire-ben merülnek ki.

https_hypebeast_com_image_2020_07_hideo-kojima-horror-release-rumours-1.jpg

Bár Isaac munkarendje felettébb sűrű a jelenleg is forgó Jelenetek egy házasságból-minisorozat, a Marvel által beharangozott Moon Knight-sorozat, illetve az Addams Family 2 miatt, reméljük, hamar elkezdődhet a Metal Gear Solid-film forgatása. A színész legutóbb a Skywalker korában (2019) volt látható, míg legközelebb a Dűnében (2021) találkozhatunk a sikeres guatemalai származású színművésszel.  

78a0d8cdc0f52cbd-1200x675.jpg

Szólj hozzá

érdekes játék film star wars sony színész hír playstation érdekesség pókember videójáték producer adaptáció konami játékadaptáció fanart solid metal gear solid oscar isaac hideo kojima avi arad jordan vogt-roberts cineart skywalker kora cineartblog moon knight solid snake derek connelly