2019. aug 11.

A Doctor Strange 2 lehet a 4. fázis legizgalmasabb filmje!

írta: andrasrozsa
A Doctor Strange 2 lehet a 4. fázis legizgalmasabb filmje!

doctor-strange-muliverse-madness.jpg

A Marvel 4. fázisa rengeteg érdekes filmet hoz majd magával, ezek közül a legizgalmasabb talán a Doctor Strange folytatása lehet, ami a Doctor Strange in the Multiverse of Madness címet kapta. A film hivatalos megerősítést kapott a Marvel San Diego-i Comic Conján.

i6gwhyd2ihn21.jpg

Az MCU következő fázisa új és izgalmas filmeket és sorozatokat hoz magával, emellett ott lesz a jó öreg Thor és Fekete özvegy is, amelyek valószínűleg a mozikba csődítik majd a rajongókat, annak ellenére is, hogy nem lesznek Bosszúállók vagy, hogy nincs többé Vasember sem. 

strange-990x556.jpg

Doctor Strange 2016-os debütálása és 2017-es cameoja után a Thor: Ragnarokben, a Végtelen háborúban találkozhattunk vele újra, ahol jelentőségteljes szerepet játszott a Thanosszal való összecsapás során, tudtuk meg később a Végjátékban.

skarlat-boszorkany-770x464.jpg

Újra Sccott Derrickson ülhet a rendezői, Benedict Cumberbatch visszatér Strangeként és Elizabeth Olsen Skarlátboszorkányát is viszont láthatjuk majd a mozivásznon, a Doctor Strange folytatásában, rengeteg más tehetség mellett is. Kíváncsian várjuk, mit takar az "Őrület multiverzuma" alcím, valamint, hogy ez milyen hatással lesz majd az egész univerzumra. 

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi hír disney érdekesség friss strange heti marvel filmajánló csettintés bosszúállók Hírek Hír thanos heti filmajánló cineart Cineartblog doctor strange 2