2019. aug 14.

PG-13-as lesz a Deadpool 3?

írta: andrasrozsa
PG-13-as lesz a Deadpool 3?

vqwk9kqturbxy85zjq3yzfknjhlnty0yjq2mdq1njq1mwjknzg3ztmzzc5qcgvnkpudaadnaxtnabutbc0hgm0eoighmae.jpg

Miután a Disney - Fox üzlet létrejött, az előbbi ügyfél kezébe kerültek a Deadpool valamint az X-Men jogai is. A családbarát központú csatorna azonban jelenleg nem tudja mit kezdjen mindenki kedvenc antihősével. 

Jelenleg a legújabb X-Men film, az Új mutánsok is pótforgatás alatt áll, valamint a Disney azt is rebesgette, hogy mozik helyett csak saját platformján, a Disney+-on mutatná be a filmet. A beszámolójuk alapján nem bíznak az Új mutánsokban és nem várnak nagy bevételeket tőle. 

ahr0cdovl3d3dy5uzxdzyxjhbweuy29tl2ltywdlcy9plzawmc8yntevndk5l2kwmi9ottiuanbn.jpg

A Deadpool filmekkel pedig csak az az egyetlen gond, hogy egyáltalán nem illik bele a családbarát jelzőbe, hiszen eddig mindkét film R-besorolást kapott, bár a rendező, David Leitch azt nyilatkozta, hogy ő a PG-13-as korhatárt is bevállalná, a 3. rész elkészülésének érdekében. 

Egyelőre a jövő titka marad, hogy a Disney hogyan oldja meg ezeket a problémákat, és hogyan sikerül Deadpoolt beépíteni a családbarát Marvel-univerzumba, hogy szabadon mozoghasson a Bosszúállók és a saját világa között. 

A szuperhősmozik mellett, Taika Waititi legújabb filmjét, a Jojo Rabbit című filmet is kifogásolja, hiszen fél, hogyan fog hatni az a saját közönségére. A Jojo Rabbit egy Hitlerről szóló filmszatíra lesz, melyet remélhetőleg mozivásznon is bemutatnak majd. 

Forrás: 

ign.hu, Google

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat mozi youtube trailer hír disney érdekesség friss heti marvel filmajánló csettintés deadpool bosszúállók Hírek Hír new mutants új mutánsok heti filmajánló cineart