2019. aug 26.

Lucy az égbe repül az új előzetesében!

írta: Verebélyi G
Lucy az égbe repül az új előzetesében!

 dims.jpeg

A Fox által fémjelzett Lucy in the Sky ismét egy iszonyatosan jó látványvilágot nyújt már az előzetesben is. Szépen játszik a képaránnyal is csakúgy mint a nagyon hasonló nevű Lucy (2014) úgy látszik népszerű ez a név a filmesek körében :) A filmet az 51 éves rendező Noah Hawley tudhatja magáénak, igaz nem filmjeiről híres, hiszen csak egy van neki, amiben igaz nem rendezőként hanem íróként tevékenykedett az Alibi - Ha hiszed ha nem! (2006), annál inkább ismert a sorozatok terén. Ugyanis a Dr. Csont, Zűrös Zsaruk és a Légó írójaként vált ismertté és a sorozatok világában kóstolt bele a rendezésbe is hiszen a Fargo 4. évadát ő rendezte, így kecsegtető a FOX rendező választása. Hiszen mint író kellő érzékenységgel fog hozzányúlni a forgatókönyvhöz valamint rendezőként kellőképp markánsan megjelenhet a filmben. 

A Film operatőrével Polly Morgan-el valószínüleg a Fargó forgatásán akadtak egymásra ugyanis az operatőr hölgy és a rendező egymásra találtak. Ott már bizonyítottak, az előzetes alapján úgy látszik itt is fognak tudni.

 Natalie Portman pedig 1994 óta (Leon a Profi) amihez csak nyúl szinte mind arannyá válik. Így hát nem is tartom fel tovább a felesleges szófecsérléssel a kedves olvasókat. Itt is van az előzetes! Ti várjátok már?

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes fox youtube hír újdonság disney friss új heti natalie portman lucy Hírek Hír Natalie Portman Natalie Portman FRISS újajánló lucy in the sky cineart Cineartblog