2019. nov 18.

Élőszereplős Dragon Ball jön!

írta: andrasrozsa
Élőszereplős Dragon Ball jön!

dragonballsuperrumors-blogroll-1552950932643.jpg

A Disney úgy látszik még csak most lendül bele igazán a tartalomgyártásba saját platformján, hiszen élőszereplős Dragon Ball filmet készít!

A We Got This Covered értesülései alapján a Disney ázsiai sztárokkal és hatalmas költségvetéssel készül a film megvalósítására. Az animesorozat 2009-ben már megfilmesítésre került James Wong rendezésében és Justin Chatwin valamint Emmy Rossum főszereplésével. A produkció hatalmasat bukott mind a kritikusoknál mind pedig a moziszeretők között, sokan a kultikus anime megszégyenítéseként élték meg a mozit. 

Az, hogy a Disney-t a 2009-es film hatalmas bukása sem tántorítja el a projekt megvalósításától, talán adhat okot némi reményre. Vajon sikerül méltó módon vászonra vinni a történetet?

Egyelőre csak spekulációkba tudunk bocsátkozni, hiszen hivatalos megerősítés nem érkezett a stúdiótól, ennek ellenére mi szívesen megnéznénk egy jó Dragon Ball filmet. 

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi hír disney érdekesség friss heti marvel filmajánló dragon ball Hírek Hír heti filmajánló cineart Cineartblog