2020. jan 16.

Daniel Radcliffe mamuszban és alsógatyában lövöldöz! - Guns Akimbo előzetes

írta: andrasrozsa
Daniel Radcliffe mamuszban és alsógatyában lövöldöz! - Guns Akimbo előzetes

4c3162e000000578-0-image-a-17_1526247885182.jpg

A tavalyi évben már kaptunk forgatási fotókat a március 5-én hazai mozikba érkező filmről, melynek főszereplője Daniel Radcliffe, azonban a legelső előzetes csak tegnap jelent meg a Madman Films csatornáján. 

A videó leírásában olvashatunk pár infót arról, milyen is lesz a mozi, az biztos, hogy nem mindennapi film lesz. Az a Jason Lei Howden rendezi, akinek a 2015-ös Halál metált is köszönhetjük, Harry Potter megformálója mellett a főszerepben pedig Samara Weaving köszön vissza, aki a The Babysitterből vagy a tavalyi Aki bújtból lehet ismerős. 

A történet szerint Radcliffe, karaktere, Miles, egy játékfejlesztő aki szereti idejét azzal tölteni, hogy csúnya kommenteket hagy szerteszét a világhálón. Egy alkoholmámoros este azonban túl messzire megy, hiszen megsérti a Skizm atyját Riktort (Ned Dennehy). A Skizm egy illegális harcokat streamelő csatorna, aminek vezetője úgy áll bosszút Mileson, hogy másnap reggelre a trollkodó karjában lévő csontokhoz pisztolyokat rögzít, részesévé téve így őt is az élet-halál harcnak. Itt kezdődik az izgalmas rész, hiszen Daniel Radcliffe karakterének át kell magát küzdenie az előtte lévő akadályokon, ha életben akar maradni. Első ellenfe pedig nem más, mint Samara Weaving karaktere, Nix.  

Az előzetes alatti leírásból még kiderül, hogy a film olyan játékok elemeit idézi majd meg mint a Scott Pilgrim a világ ellen, a Purge-franchise, illetve a Mortal Kombat játékok.  

Íme az előzetes: 

 

Szólj hozzá

blog ajánló film trailer hír érdekesség friss movie heti harry potter daniel radcliffe purge mortal kombat csettintés bosszúállók scott pilgrim Hír thanos samara weaving heti filmajánló Cineartblog guns akimboo guns akimbo madman films the babystter jason lei howden jaták