2020. okt 12.

The Mandalorian: Karakterposzterek érkeztek a várva várt Disney+ sorozathoz

írta: Csurilla Dániel
The Mandalorian: Karakterposzterek érkeztek a várva várt Disney+ sorozathoz

Még két hét, és viszont láthatjuk Pedro Pascal (már nem is annyira magányos) mandalóri figuráját, azonban a Disney nem hagyja, hogy szűkölködjünk. Megajándékoztak minket négy elegáns, a fő karaktereket ábrázoló koncepciós plakáttal.

Az első képen Mando mint Dyn Jarren látható. Rögtön alatta a rajongókedvenc, kissé elkenődött Baby Yoda. Alattuk Carl Weathers marcona Greef Kargája, az utolsó képen pedig a Gina Carano által megformált Cara Dune található.

mando_1.jpg

mando_2.jpg

mando_3.jpg

mando_4.jpg

Olyan karakterek bővítik az impozáns szereplőgárdát, mint a Rosaria Dawson által alakított, Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozatban debütáló Jedi, Ahsoka Tano, illetve az előzménytrilógia Jango Fettjét, s az összes klónját megtestesítő Temuera Morrison (talán Boba Fett szerepében), valamint még egy rejtélyes szerepre szerződött Timothy Olyphant.

Az elkövetkező évad nyolc epizódjának (melyek sajnálatosan továbbra is csekély fél órásak) premier időpontjai:
október 30., november 6., november 13., november 20., november 27., december 4., december 11. és december 18. - tehát majd két hónapon keresztül élvezhetjük a messzi-messzi galaxis ürwestern momentumát.

mando_poster_s2.jpg

Ahogyan a kamera előtt, úgy mögötte is nagy visszatérőkre lehet számítani. A második évad rendezői Dave Filoni, Rick Fauyiwa, Bryce Dallas Howard és a sorozat showrunnerje, Jon Favreau.

A sikersorozat vizuális megoldásaira vonatkozó cikkünk ITT érhető el.

A The Mandalorian második szezonjának premierjére október 30-án kerül sor a Disney+on. Milyen kár, hogy Magyarországon még sok-sok hónapot kell rá várni.

*köhh, köhh*

Szólj hozzá

hírek star wars hír boba fett második évad jon favreau season 2 dave filoni mando pedro pascal a gyermek jango fett cineart disney+ the mandalorian a mandalóri Cineartblog baby yoda