2020. okt 13.

Itt az Ígéretes fiatal nő második előzetese!

írta: Szalai Szimi
Itt az Ígéretes fiatal nő második előzetese!

Ami késik, nem múlik! Májusra lett tervezve a bemutatója, azonban mint sok más filmet, ezt is csúsztatták a vírus miatt. Az Emerald Fennel által rendezett film most megkapta második előzetesét.  



A főszerepben a BAFTA díjas Carey Mulligan, aki Cassie szerepébe bújva kettős életet élve szedi sorra áldozatait, akik nem is annyira ártatlanok. A rendező, akinek a neve a Megszállottak viadala (Killing Eve) című sorozatból lehet ismerős hozza a formáját és egy teljesen rendkívüli aspektusból mutatja be a bosszút. Ebben már amúgy is vérprofi, hiszen a Megszállottak viadalában is nagyot alkotott.
 

Cassie, aki orvosnak készült és igen ígéretes jövő előtt állt, egy váratlan esemény következtében kénytelen otthagyni az iskolát. Éjjelente kifordul önmagából és férfiakat csábít el, hogy később rajtuk tölthesse ki bosszúvágyát. Elképesztően ravasz és fondorlatos, mesterien téveszt meg mindenkit. Egy sorsfordító találkozás azonban esélyt ad neki arra, hogy helyrehozza múltbéli hibáit.

Ez lehet 2020 talán egyik legjobban várt filmje, de vajon képes-e beváltani a hozzá fűzött reményeket? Egy biztos, hogy az előzetes vélemények szerint ez Carey Mulligan egyik, ha nem a legjobb alakítása.

Idén karácsonykor ez ki fog derülni, hiszen akkor debütál az Ígéretes fiatal nő a mozikban.

Szólj hozzá

előzetes film trailer 2020 filmajánló carey mulligan megszállottak viadala killing eve női rendező emerald fennel az ígéretes fiatal nő promising young woman az ígéretes fiatal nő előzetes promising young woman trailer