2020. okt 18.

Eltolják az Édent, Kocsis Ágnes új filmjét

írta: Csurilla Dániel
Eltolják az Édent, Kocsis Ágnes új filmjét

Kocsis Ágnes (Friss Levegő, Pál Adrienn) 10 éve rendezte utolsó nagyjátékfilmjét, és most az éveken át fejlesztett Éden is elcsúszik, melyet idén januárban mutattak be Rotterdamban és Göteborgban. Ugyanakkor a szeretetről, az izolációról és a személyes térről szóló film valóban szerencsétlen helyzetbe került a világjárvány miatt.

A film hivatalos Instagram és Facebook oldalán érkezett a hír, miszerint a járványhelyzet fokozódása és a nézők biztonságának megőrzése végett elhalasztják Kocsis új filmjét.

Nagyon vártuk már, hogy végre bemutathassuk nektek Kocsis Ágnes új filmjét, azonban a biztonságotok, az egészségetek megóvása miatt határoztunk így. Nekünk a közönség, azaz TI vagytok a legfontosabbak!

eden.jpg

Az Éden története szerint Éva (Lana Baric) „mindenre” allergiás, s egyedül testvérével és orvosaival ápol emberi kapcsolatot. Egy napon azonban megkérdőjeleződik Éva számára betegsége.

A hivatalos bejelentés szerint a jelenlegi bemutatótól eltérően 2021 első negyedévében kerülhet bemutatásra a sci-fi dráma.

Szólj hozzá

blog poszt hírek ajánló előzetes film premier mozi magyar sci-fi fesztivál hír csúszás facebook friss heti éden drama éva magyar film kocsis ágnes friss levegő eden 2021 pál adrienn instagram Hír cineart Cineartblog nfi kocsis ági lana baric