2020. okt 18.

Semmiképp nem halasztják tovább a Halloween Kills-t

írta: Csurilla Dániel
Semmiképp nem halasztják tovább a Halloween Kills-t

Egyszer már eltolták 2020. októberéről, de 2021-ben „mindenképpen be kell mutatni a filmet”, mondta Jason Blum, a low-budget horrormágnás, aki a 2018-as Halloween-reboot producere is volt.

jason_blum.jpg

A David Gordon Green által rendezett (harmadik) Halloween 2, avagy Halloween Kills, eredetileg 2020. október 16-án mutatkozott volna be, viszont egy egész évvel később láthatjuk a koronavírus miatt. Blum hozzátette, hogy a Universal Pictures rendkívül flexibilis a mozis forgalmazás szempontjából. Viszont az olyan jelentős címek, mint a Halloween vagy a szintén elhalasztott The Forever Purgemindenképpen mozis bemutatót fognak kapni függetlenül attól, hogy megoldás születik-e vakcina formájában jövő októberig a világjárványra”.

halloween18.jpg

Az előző rész rendezője mellett visszatér Jamie Lee Curtis és Judy Green, társíróként Danny McBride, zeneszerzőként pedig az élő legenda John Carpenter – aki korábban azt nyilatkozta, hogy habár az ő rendezésétől „merőben eltér, a Halloween Kills mégis szórakoztató, izgalmas és brutális, egy hatalmasat vállaló slasher film, amire még nem volt példa: a halottak számát illetően”.

A Halloween 2018-ban igazi siker volt, ugyanis a 10-15 millió dolláros költségvetéssel bíró film 255 millió dollárt szerzett világszerte. Hasonlóan a Blumhouse más jelentős horrorfilmjéhez (Tűnj el!, Mi, A láthatatlan ember), a Halloween Kills rendkívül profitálónak ígérkezik. A bemutató ezúttal 2021. október 15. 

Szólj hozzá

blog film premier horror 1978 hír us remake halloween mi teaser reboot dátum mike myers john carpenter purge date 2018 the invisible man 2021 danny mcbride david gordon green get out jason blum blumhouse a láthatatlan ember cineart tűnj el! cineartblog Covid 19 halloween kills