2020. okt 21.

A 11. Halálos iramban film lesz az utolsó

írta: Csurilla Dániel
A 11. Halálos iramban film lesz az utolsó

Justin Lin (Halálos iramban: Tokiói hajsza, Halálos iram, Halálos iramban: Ötödik sebesség, Halálos iramban 6, Halálos iramban 9) fogja rendezni az epikus, két részes befejezést kapó, sikeres akciósorozat utolsó felvonásait.

f9.jpg

Természetesen az, hogy Dom és családjának története sajnálatos módon véget ér, még nem azt jelenti, hogy az egész franchise befejeződik. Bőven van még lehetőség a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatásaira, és egy (vagy több) női Halálos iramban-filmre.

A Halálos iramban-filmek jegyeladásai exponenciálisan növekedtek, hiszen míg 2001-ben az első rész 207 millió dollárt, addig a legutóbbi Vin Diesel-film 1,2 milliárd dollárt kasszírozott össze. Ugyan ez eltér Paul Walker utolsó filmjétől, a Halálos iramban 7-től, mely 1,5 milliárd dollárt szerzett világszerte, mégis a Halálos iramban 8 után Dwayne The Rock Johnson és Jason Statham spin-off mozija a Deadpool 2 rendezőjétől „csak” 760 millió dollárt szerzett.

A bemutatásra váró F9 (feltételezhetően a frappáns címet kapó Halálos iramban 9) még ki sem jött, de már tudjuk, hogy hol a vége a két évtizeden át uralkodó, mozis akciósorozat vezérfonalának. A Halálos iramban 10 és a Halálos iramban 11 valószínűleg 2023-ban és 2024-ben érkezhet.

Addig is be kell érnünk a Halálos iramban 9-cel, mely jövő év május 27-én kerül bemutatásra olyan ünnepelt sztárok főszereplésével, mint Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson és Ludacris. Ugyanakkor a filmben olyan sztárok is fel fognak még tűnni, mint Lucas Black, Jordana Brewster, John Cena, a halálból föltámadó Sung Kang Han szerepében, a franchise főgonoszát alakító Charlize Theron, az Oscar-díjas Helen Mirren, a többszörös Grammy-díjas Cardi B valamint a keménykötésű Michael Rooker (The Walking Dead, A galaxis őrzői 1-2).

Vajon űrkocsival vagy csak űrruhában megy végre Dom és családja a kozmoszba?

Szólj hozzá

érdekes ajánló előzetes film premier hír érdekesség szikla charlize theron michelle rodriguez helen mirren ludacris jason statham han the rock vin diesel tyrese gibson halálos iram michael rooker paul walker jordana brewster dwayne johnson justin lin the walking dead john cena halálos iramban 6 lucas black halálos iramban 7 a galaxis őrzői halálos iramban 8 cardi b cineart Cineartblog halálos iramban 9 halálos iramban 10 halálos iramban 11 han életben van halálos iramban tokiói hajsza halálos iramban ötödik sebesség hobbs & shaw