2020. okt 23.

Rudy Giuliani politikai botránya is látható a Borat 2-ben

írta: Csurilla Dániel
Rudy Giuliani politikai botránya is látható a Borat 2-ben

Korábbi értesülések szerint az erőteljesen politikai Borat Subsequent Moviefilm – avagy Borat 2 – főként a Trump-kormányt és a koronavírust célozza meg. A Mike Pence beszéden Trumpnak öltözött Sacha Baron Cohen és a Rudy Giulianit rendkívül félreérthető szituációban ábrázoló jelenet ilyen médiahack az új filmben.

borat_2_vegso_giuliani.jpg

A hotelszobába csalogatott Giuliani egy álriport beugratásának részese, melyben a 24 éves Maria Bakalova rámozdul a volt New York-i polgármesterre, aki whiskyzve flörtöl a „konzervatív riporterrel”, majd „elkezd a nadrágjában matatni”. A jelenet azzal ér véget, hogy Borat karakterében, többszörös álruhában Cohen beront a hotelszobába, és elordítja magát, hogy „a lány csak 15 éves”, és „túl öreg neked”.

12803166-16x9-xlarge.jpg

Giuliani szerint tisztában volt azzal, hogy egy kelepce részese, sőt – ahogyan arra számítani lehetett – tagadja azt, hogy rámozdult volna a színésznőre. Ugyan törvényt nem szegett, hiszen nemrég elvált feleségétől, és mossa kezeit azzal kapcsolatban, mit is csinált a nadrágjával – állítólag a mikrofonját igazgatta –, a film kontextusában a Trump-kormány cseppet sincs pozitív fényben feltűntetve. 

Szólj hozzá

blog érdekes premier usa hír amazon érdekesség trump érdekességek sacha baron cohen giuliani amazon prime pence cineart Cineartblog Covid 19 borat 2 borat subsequent movie film