2020. okt 28.

Epikus előzetest kapott George Clooney új Netflix sci-fije

írta: Csurilla Dániel
Epikus előzetest kapott George Clooney új Netflix sci-fije

George Clooney rendezésében és főszereplésével készült a The Midnight Sky, mely egy posztapokaliptikus sarkvidéki kalandfilm, és Lily Brooks-Dalton regényének adaptációja.

clooney.png

Augustine egy magányos, északi-sarki tudós, akinek meg kell állítania azt, hogy néhány űrhajós landoljon a Földön, ugyanis már nincs hová hazatérniük egy globális katasztrófa után. Clooney mellett fontosabb szerepekben feltűnik Felicity Jones, Kyle Chandler, David Oyelowo és Demián Bichir a túlélőfilmben. A forgatókönyvet Mark L. Smith, A visszatérő írója jegyzi. A film látványvilágáért a 22-es csapdájában Clooneyval már együtt dolgozó Martin Tuhe operatőr, míg a filmzenéért a két Oscar-díjas Alexandre Desplat felel.

A The Midnight Sky 2020. december 23-án mutatkozik be kiemelt filmszínházakban és a Netflixen egy időben.

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek ajánló előzetes film premier scifi mozi oscar sci-fi youtube trailer hír érdekesség friss heti északi sark érdekességek george clooney mozifilm kalandfilm filmajánló leonardo dicaprio netflix alexandre desplat kyle chandler felicity jones Hírek Hír the revenant david oyelowo a visszatérő heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt demián bichir