2020. okt 28.

Mátrix 4: Keanu Reeves rövid hajat villantott

írta: Szalai Szimi
Mátrix 4: Keanu Reeves rövid hajat villantott

A mára már ikonikussá vált hosszú haja a színésznek eltűnt, helyette a Mátrixból ismert rövid frizurával kapták lencsevégre.

 0_pay-main-keanu-reeves.jpg

Az 56 éves filmsztár teljesen más benyomást kelt ezzel a hajjal, ahogy Berlinben forog a Mátrix 4. A színészt barátnője, Alexandra Grant vitte el kocsival a hotelhez és akkor készültek a képek.

 resize.jpeg

Ez az új külső és a borotvált arc arra e jelenetre emlékezetet, amikor Neo felébred a mesterséges álomból az 1999-es filmben. Nagyon úgy tűnik, hogy az a jelenet és helyszín újra releváns lesz a következő filmben, hiszen láttak egy kamiont is tele slime-mal a forgatási helyszínen.

 resize-4.jpeg

A várva várt folytatás Reeves szerint „valami különleges” lesz.

A LADbiblenek elmondta, hogy nagyon sok tervük van a Mátrix 4-gyel kapcsolatban.

„Nagyon sok reményünk és ambíciónk van. Reméljük, hogy az embereknek tetszeni fog, hiszen az a célunk hogy különleges filmket készítsünk. Még nem láttam a filmet, hiszen még mindig készül, de azt elmondhatom hogy a rendező, Lana Wachowski egy hihetetlen filmkészítő és művész, aki egy csodálatos forgatókönyvet írt. A legelképesztőbbet csináljuk hogy valami speciálisat készítsünk és ugyan ez vonatkozik a John Wickre is. Reméljük, hogy egy kielégítő és nagyon élvezhető következő fejezetet csinálunk.”

resize-3.jpeg 

Ahogy Reeves újra Neo lesz, úgy Carrie-Anne Moss is visszatér Trinity szerepébe, Jada Pinkett-Smith mint Niobe és Lambert Wilson mint a Merovingian. Ezen kívül szerepet kapott még Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra, Jessica Henwick és Jonathan Groff is.

 resize-2.jpeg

Lana, aki az előző fimeket is rendezte is nyilatkozott.

“Nagyon boldoggá tesz, hogy újra ezekkel a karakterekkel dolgozhatok és hálás vagyok azért, hogy lehetőséget kaptam a barátaimmal való együtt dolgozásra.”

Szólj hozzá

berlin mátrix matrix neo keanu reeves carrie anne moss jada pinkett smith lambert wilson Lana Wachowski john wick mátrix 4 alexandra grant