2020. okt 29.

A Riverdale sztárja Michael Bay romantikus koronavírus thrillerében feszít: Itt az előzetes!

írta: Csurilla Dániel
A Riverdale sztárja Michael Bay romantikus koronavírus thrillerében feszít: Itt az előzetes!

Nemrég a legérdekesebb dolog a Michael Bay által finanszírozott Songbird kapcsán az volt, hogy egy olyan koronavírus idején játszódó romantikus thriller, ami nem követi a Covid-19 által előírt biztonsági intézkedéseket – tesztelés, maszkviselés, távolságtartás. Itt az előzetes:

songbird-1.jpg

songbird-2.jpg

A történet szerint egy fiatal srác, hogy eljusson szerelméhez, a világjárvány miatt bekövetkezett vesztegzáron kell átjutnia Los Angeles utcáin. Útját szigorú törvények, önbíráskodók és a szerelmének kegyetlen édesanyja nehezíti.

K.J. Apa mellett Sofia Carson, Craig Robinson, Peter Stormare, Jenny Ortega, Demi Moore és Alexandra Daddario szerepel „az első koronavírus idején játszódó filmben”. A rendező a low-budget horrorokról ismert Adam Mason. Michael Bay korábban számos, alacsony költségvetésű horrorfilm producere volt (Hang nélkül, A texasi láncfűrészes remakejei, a Purge-filmek). 

A Songbird bemutatójának időpontja egyelőre ismeretlen, de a trailer alapján nem lesz semmi.

Szólj hozzá

érdekes hírek előzetes film trailer képek hamarosan érdekesség friss thriller vígjáték romantikus érdekességek demi moore michael bay songbird coming soon világjárvány alexandra daddario riverdale hang nélkül a quiet place cineart Cineartblog cineartblog CineArt Covid 19 kj apa jenny ortega sofia carson k j apa hírekblog