2020. okt 30.

Ijesztő első előzetest kapott a Halloween Kills

írta: Csurilla Dániel
Ijesztő első előzetest kapott a Halloween Kills

„A következő halloweenkor, amikor lemegy a nap, ő gyilkolni fog.”

michael-myers-returns-in-halloween-2018.jpg

A Blumhouse Productions saját fesztiválján, mely filmjeik expója, a Blumfesten debütált a Halloween Kills első teaser trailere, mely nagy vérengzést ígér.

Jamie Lee Curtis narrációja baljós és rengeteg hullát sejtet. A Halloween Kills c. filmnek idén kellett volna érkezni, azonban jövő októberben kapunk csak a nyakunkba Michael Myerst. A jövő évi film után pedig a nem túl frappáns Halloween Ends címet viselő film fogja lezárni a négy évtizedes szériát.

A Halloween és a Halloween Kills rendezője a függetlenfilmes, majd vígjátékokat készítő David Gordon Green, akinek a 2018-as film volt az első horror rendezése. A Halloween Kills ott folytatódik, ahol az előző rész abbamaradt. Szinte percre pontosan.

A film 2021. október 21-én debütál világszerte.

Szólj hozzá

blog érdekes előzetes film horror fesztivál trailer halloween teaser érdekesség friss érdekességek október john carpenter kedvcsináló jamie lee curtis függetlenfilm david gordon green jason blum blumhouse michael myers fesztiválfilm cineart Cineartblog cineartblog CineArt halloween kills halloween gyilkol gyilkos halloween halloween 2 halloween ends