2020. nov 01.

Folytatódik Owen Wilson és Julia Roberts nagyszerű tolerancia filmje

írta: Csurilla Dániel
Folytatódik Owen Wilson és Julia Roberts nagyszerű tolerancia filmje

A Stephen Chbosky által rendezett 2017-es sikerfilm 306 millió dollárt szerzett három éve. Az igazi csoda (Wonder) Jacob Tremblay (A szoba, Jó srácok, Álom doktor), Owen Wilson és Julia Roberts főszerepésével egy Treacher Collins-szindrómás fiú beilleszkedési problémáiról szól.

14270673_f496.jpg

A White Bird: A Wonder Story ugyancsak R. J. Palacio írásait veszi alapul, és Marc Forster (Én, Pán Péter, Felforgatókönyv) rendezésében készül. A Lionsgate „kreatív folytatásként” írta le a projektet, melynek forgatókönyvét Mark Bomback (A majmok bolygója: Háború) jegyzi.

unnamed.jpg

A film Az igazi csoda egy fontos mellékszereplőjéről, Julian Albansról (Bryce Gheisar) fog szólni, aki az első rész szekája volt, és a White Bird: A Wonder Story ugyanúgy a tolerancia és az együttérzés fontos témáit fogja feszegetni.

Pontos premierről, illetve a forgatás kezdetéről még nincs hír.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes film premier mozi hír disney érdekesség friss vígjáték dráma bond érdekességek johnny depp owen wilson filmajánló daniel craig julia roberts wonder marc forster a quantum csendje lionsgate a majmok bolygója Hírek Hír jacob tremblay az igazi csoda heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt én pán péter mark bomback a wonder story white bird