2020. nov 01.

Vége az Unchartednek, kezdődhet a Pókember 3!

írta: Jászberényi Lili
Vége az Unchartednek, kezdődhet a Pókember 3!

Befejeződött az Uncharted forgatása. Bár még csak egy hete került ki kép Tom Holland jelmezéről, a végére értek a forgatásnak. Igen hosszú út áll a film és a stáb mögött, hiszen rengeteg előkészülettel járt. Magát a tervezést már 2008-ban elkezdték, de a forgatás az idei év júliusában kezdődött.

0843be94c93374c719402b19ea555a66793b29f0.jpg

Aztán természetesen, mint minden ebben az évben készülő filmet, ezt is hátráltatta a vírus. De minden akadályt leküzdve, most már csak az utómunka van hátra. Persze az sem egy könnyű folyamata a filmkészítésnek.

tom-holland-uncharted-1603378771.jpg

Tom Holland azonban nem pihenhet, hiszen az Uncharted forgatása után egyből Atlantába utazott, ahol kezdetét vette a pókember3 forgatása is.

Tom instagramján jelentette be, hogy megkapta a forgatókönyvet és kiemelte, ezt most nem fogja kikotyogni.

Nem árulok el róla semmit, már megtanultam a leckét, mindenesetre borzasztóan várom már!

Nem Tom az egyetlen, aki Atlantába repült, hiszen nem rég Zendaya is megosztotta profilján, ahogy kiskutyájával megérkeznek. Ezek szerint a vele készülő felvételeket is megkezdték.

spider-man-far-from-home-zendaya-750x395.jpg

Mellettük, még megjelenik majd a filmben Jamie Foxx, mint Electro és Benedict Cumberbatch is Doctor Stangeként.

Ha minden jól megy, még idén láthatjuk a film előzetesét, azonban a film majd csak 2021 decemberében kerül majd bemutatásra, ugyanis a Sony nem akarja a mozik megnyitása előtt a piacra dobni.

Szólj hozzá

érdekes film heti marvel pókember 3 benedict cumberbatch Sony Pókember Hírek Hír Zendaya Jamie Foxx Uncharted Tom Holland Cineartblog CineArt