2020. nov 03.

Horrorfilmmel tér vissza a Hellboy rendezője

írta: Csurilla Dániel
Horrorfilmmel tér vissza a Hellboy rendezője

Neil Marshall hatalmasat bukó 2019-es Hellboy-filmje David Harbour (Stranger Things) főszereplésével megingatta a stúdiók hitét a horrorfilmekkel berobbanó rendezőben. Az alacsony költségvetésű, azonban annál ijesztőbb Démoni harcosok és A barlang után Marshall két egészen kiváló Trónok harca epizódot rendezett, valamint a Westworld egy részét is ő jegyzi.

3ff76264a894ac377a27fcf16ab3b86e.jpg

A rendezésen kívül írója és producere is lesz a The Liar (A hazug) címet viselő, új és eredeti ötlet alapján készülő akció-horrornak, melynek története egy Királyi Légierő női pilótájáról szól, akinek utolsó bevetésén lelövik Afganisztánban a gépét. A pilótának nem csupán a terroristákkal, hanem félig ember, félig űrlény teremtményekkel is szembe kell néznie, akik nagyon éhesek. A túlélés mellett nyomozás kezdődik a szörnyek után, mellyel a pilótanő útja visszavezet az Egyesült Államok egyik katonai támaszpontjára.

Neil Marshall úgy nyilatkozott új projektje kapcsán, hogy: „Bár előző filmjeimet más műfajokban is megjárattam, a The Liar egy visszatérés lesz a véres, sötét horrorok világába.”

A The Liar 2021. tavaszán kezdhet forogni, mely egy 2022-es bemutatót ígér.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló sorozat film premier mozi horror hír akció érdekesség friss érdekességek mozifilm filmajánló hellboy neil marshall a barlang westworld trónok harca Hírek Hír david harbour Game of thrones stranger things heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt the liar