2020. nov 04.

Christopher Walken új Apple sorozattal tér vissza

írta: Csurilla Dániel
Christopher Walken új Apple sorozattal tér vissza

Az AppleTV+ következő nagy dobásában nem kisebb sztárok lesznek láthatók, mint Christopher Walken, Patricia Arquette és John Turturro. A Severence címet viselő munkahelyi thriller dráma fő rendezője és executive producere Ben Stiller lesz.

_christopher-walken-apple-tv.jpg

A sorozat főszereplője (Walken) egy olyan multicég optikai fejlesztője lesz, ami azt kutatja, hogy teheti hatékonyabbá a dolgozók munkáját azzal, hogy elválasztják a dolgozók számára a munka és a magánélet emlékeit.

Érdekesség, hogy a Dan Erickson eredeti ötlete alapján készült TV pilot forgatókönyve volt az első, mely szerepelt a 2016-os Blacklisten, ami a legjobban kedvelt, azonban legkevésbé támogatott forgatókönyvek éves listája.

5f75909a860f1_image.jpg

Stiller korábban számos filmet rendezett (A kábelbarát, Zoolander, a trendkívüli és annak folytatása, Trópusi vihar, Walter Mitty titkos élete), azonban 2018-ban a Benicio del Toro és Patricia Arquette főszereplésével készült börtönben játszódó minisorozatot, a Szökés Dannemorábólt rendezte, mely kritikailag elismert volt évekkel ezelőtt. Walken az utóbbi időben apróbb mellékszerepek erejéig volt látható a Kilenc életben, az Apavadászatban és a Nagypapa hadműveletben. Ben Stiller és Christopher Walken legutóbb a 2004-es Irigy kutya c. vígjátékban osztozott a vásznon.

A Severance jelenleg előkészületi fázisban van az AppleTV-nél, azonban a tervezett bemutató 2021-re datálható.

Szólj hozzá

blog apple streaming érdekes hírek ajánló sorozat premier hír disney blacklist érdekesség friss john turturro érdekességek kevin spacey filmajánló ben stiller benicio del toro robert downey jr christopher walken patricia arquette trópusi vihar Hírek Hír emmy-díj zoolander cineart Cineartblog cineartblog CineArt apple tv+ a kábelbarát