2020. nov 04.

Lily James és Emma Thompson egyazon romantikus vígjátékban!

írta: Csurilla Dániel
Lily James és Emma Thompson egyazon romantikus vígjátékban!

emma-thompson-lily-james-whats-love-got-to-do-with-it.jpg

Shekhar Kapur romantikus vígjátékot rendez Lily James és Emma Thompson főszereplésével. Kapur korábban a méltán díjazott Elizabeth és Elizabeth: Az aranykor c. filmeket vezényelte le Cate Blanchett-el a főszerepben, és az utóbbi 13 évben tévéepizódokat, illetve dokumentumfilmeket készített. A híresztelések szerint azonban a részben Angliában, részben Ázsiában forgó What’s Love Got To Do With It? miatt visszatér. A forgatókönyvet Jemima Khan, aki producere is lesz a projektnek.

A történetről egyelőre csak a helyszínek ismertek, azonban olyan tehetségekkel, mint James és Thompson, elképzelhetetlen, hogy ne sikerülne egy színvonalas romantikus filmek készíteni. A Hamupipőke adaptációjával berobbanó Lily James Edgar Wright Nyomd, bébi, nyomd c. akciómozija után Meryl Streep karakterének fiatal változatát játszotta az üdítő Mamma Mia! Sose hagyjuk abba c. filmben, majd idén Ben Wheatley rendezésében szerepelt Hitchcock A Manderlay-ház asszonya feldolgozásában, a Rebeccában Armie Hammer oldalán.

Emma Thompson két Oscar-díjjal a zsebébe ontja magából a nagyszerű szerepeket, és számos hollywoodi film közkedvelt epizódszereplője. Az Ang Lee-rendezte Értelem és érzelemért adaptált forgatókönyvírói Oscar-díjat, míg a Szellem a házban főszerepéért színészi aranyszobrot vihetett haza. Kiemelkedő alakítást nyújtott az Igazából szerelemben és a Talk Show c. filmben, valamint feltűnt a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körülben és a Múlt karácsonyban Emilia Clarke mellett.

Pontosan nem lehet tudni, mikor kezd forogni a What’s Love Got To Do With It?, azonban nagy lelkesedéssel várjuk Kapur következő filmjét.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek anglia film premier mozi oscar kultúra hír india disney érdekesség friss elizabeth érdekességek cate blanchett ang lee meryl streep emma thompson hitchcock mamma mia értelem és érzelem rebecca edgar wright oscar-díj emilia clarke elizabeth az aranykor armie hammer jane austin lily james baby driver cineart mamma mia 2 men in black 4 cineartblog múlt karácsony whats love got to do with it? hamüpipőke shekhar kapur