2020. nov 08.

Gucci rövidfilmek érkeznek Billie Eilish és Harry Styles főszereplésével

írta: Szalai Szimi
Gucci rövidfilmek érkeznek Billie Eilish és Harry Styles főszereplésével

Nem hittem volna, hogy valaha ilyesmi megtörténhet, de ez igaz. A rajongók és divat kedvelők most nagyon örülhetnek, hiszen novemberben érkeznek a filmek a GucciFest keretein belül.

 20201105_5fa46524a5348.jpg

A Variety szerint Gucci egy hét részes rövidfilm sorozatot fog kiadni, amelyen Gus Van Sant dolgozik és a címe „Ouverture of Something that Never Ended” lesz. A hónap vége felé fognak kijönni, amiken Van Sant mellett Alessandro Michele kreatív rendező is dolgozik.

Ha ez nem lenne elég, akkor örömmel jelentjük, hogy a pop ikonikus alakjai, Harry Styles és Billie Eilish is főszereplők lesznek a filmekben.

Habár Styles és Eilish nagy nevek a projektben, a vezető színésznő mégis Silvia Calderoni. A filmeket Rómában vették fel, ahol Calderoni olyan karakterekkel fog találkozni, mint Harry és Billie, illetve Paul B. Preciado, Achille Bonito Oliva, Darius Khonsary, Lu Han, Jeremy O. Harris, Ariana Papademetropoulos, Arlo Parks, Sasha Waltz, és Florence Welch.

 

“Az új kollekció bemutatása egy örömteli és nem mindennapi új mese, amely nem erőlteti a régi időszakos elképzelést, közelebb áll Michele szemléletes hivatásához, szabályokat és zsánereket összekeverve, új helyekből táplálkozva mesél.” – mondta Gucci.

 

Ahogy korábban említettük, a filmek november vége körül kerülnek bemutatásra a GucciFesten. Az eseményt élőben közvetíti a Youtube Fashion, Weibo, és Gucci Youtube csatornája is, valamint a GucciFest.com weboldalon is elérhető lesz. A fesztiválon még további 15 nemzetközi dizájner filmje is megjelenik majd.

A GucciFest 2020. november 16. és 22. között lesz.

Szólj hozzá

hír rövidfilm rövidfilmek Youtube Gucci Harry Styles Weibo Alessandro Michele Billie Eilish GucciFest shortfilms Silvia Calderoni