2020. nov 11.

Chris Pratt a Saigon Bodyguards című vietnámi filmben fog játszani

írta: Szalai Szimi
Chris Pratt a Saigon Bodyguards című vietnámi filmben fog játszani

Jurassic World után úgy tűnik, hogy a Universal nem akar még lemondani a színészről, hiszen most egy akció vígjátékban fogja a főszerepet játszani a stúdiónak.

 chris-pratt-wu-jing-bodyguard-913.jpg

Amellett, hogy újra a Universal keretein belül fog dolgozni, két ismerős arc fogja felügyelni a folyamatokat, akiket a Bosszúállók jóvoltából már jól ismerhet Pratt, még pedig Joe és Anthony Russo.

A Russo fivérek lesznek a 2016-os Ken Ochiai által rendezett Saigon Bodyguards remake producerei. Az új verzióban Chris Pratt és Wu Jing (vezető karakter a sikeres kínai Wolf Warrior franchise-ban) lesznek a főszereplők. Mint két jó barát, az egyik egyenes és őszinte, a másik pedig egy totálisan bugyuta ember, akik próbálnak megtalálni egy örököst, akit az orruk elől rabolnak el. Innen már könnyű elképzelni a káoszt, ami ezután történni fog.

 

A forgatókönyvön az az Alex Gregory és Peter Huyck dolgozik, akik Az alelnökön is együtt dolgoztak, illetve a 2019-es Mi kell a férfinak? című filmet is írták.

 

Joe és Anthony egyébként részesei voltak a Wolf Warrior 2-nek, hiszen konzultáltak a filmmel kapcsolatban, ami az egyik legjövedelmezőbb film lett nem csak egész Kínában, de mint nem angol nyelvű film is a világon. Úgy tűnik, hogy értenek a pénzcsináláshoz és az emberek felcsigázásához.

Szólj hozzá

Hír Universal Chris Pratt Anthony Russo Joe Russo russo testvérek Wu Jing Saigon Bodyguard russo fivérek Ken Ochiai