2020. nov 11.

Vin Diesel visszatér a Bloodshot 2-ben

írta: Csurilla Dániel
Vin Diesel visszatér a Bloodshot 2-ben

bloodshot-clips.jpg

Vin Diesel a Halálos iramban filmek mellett pár évente szállított nekünk olyan egyszemélyes akciómozikat, mint a Riddick-filmek, a Babylon A.D., Az utolsó boszorkányvadász és a xXx: Újra akcióban, mely utóbbinak ugyancsak készül a folytatása. 2020 tragikus évében – aki még emlékszik márciusra – debütált egy újabb Vin Diesel-mozi, a Bloodshot, mely parádésan negatív kritikák és keserves jegyirodai eladások ellenére a karantén alatt egyfajta rajongói kedvence lett a szupersztár számos követőjének. A Bloodshot 2 így elkerülhetetlen volt.

Az akciósztár szinte évről évre keresi a menekvést a biztos bevételű Halálos iramban filmek skatulyájából, azonban a színész végérvényesen egybemosódott Dominic Toretto karakterével. Diesel a hangját kölcsönzi A galaxis őrzői legnépszerűbb karakterének, Grootnak. A Bloodshot a 45 millió dolláros költségvetése ellenére mindössze 37,3 millió dollárt szerzett – részben a pandémia, részben a szörnyű kritikáknak köszönhetően. Azonban hála a reakciós stratégiát követő Sony döntésének, a film lakossági forgalmazásba került rendkívül hamar, és a közönség megkedvelte a Bloodshotot.

what-time-will-bloodshot-be-on-vod.jpg

A Comic Book Resources oldalán adott interjújában a DMG Entertainment elnök-vezérigazgatója, Dan Mintz így nyilatkozott: „Ebből a szempontból nagyon sikeres film volt, rengetegen látták, és nagyon profitáló volt lakossági szinten, viszont nem használhatjuk ugyanazokat az értékelési szempontokat a film esetében, mint a koronavírus előtti időkben. Hogy visszatér-e Vin Diesel és az első rész készítői brigádja? Igen, mivel nagyon sikeres volt a film, illetve annak fogadtatása.”

Bár pontos forgatási dátumról nem nyilatkozott, Mintz bizakodónak tűnik a Bloodshot folytatásával kapcsolatban, és amennyiben Vin Diesel valóban visszatér, úgy a Bloodshot 2 elkészültét nem lehet megállítani. Az egyetlen kérdésünk, hogy vajon mindenki ugyanannyira akarja-e a második részt, mint a producerek.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes film premier mozi youtube folytatás trailer hír érdekesség friss heti marvel érdekességek filmajánló dc vin diesel halálos iramban halálos iram szuperhősfilm fast & furious bloodshot Hírek Hír heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt bloodshot 2