2020. nov 12.

A Lego kaland és a 21 Jump Street rendezőpárosa Apple TV+ vígjátéksorozatot készít

írta: Csurilla Dániel
A Lego kaland és a 21 Jump Street rendezőpárosa Apple TV+ vígjátéksorozatot készít

the-afterparty-apple-750x400.jpg

Phil Lord és Chris Miller Hollywood egyik legfelkapottabb rendezőpárosa, akik olyan szórakoztató közönségfilmeket készítettek, mint a Derült égből fasírt két része, A Lego kaland, a 21 és a 22 Jump Street, valamint a Pókember: Irány a Pókverzum. Sajnos a Solo – Egy Star Wars-történetből távoztak, viszont most egy Apple TV+ vígjátéksorozat dolgoznak.

A The Afterparty címen készülő sorozatban Tiffany Haddish, Dave Franco, Ilana Glazer és Ike Barinholtz fog szerepelni, a történet pedig egy középiskolai osztálytalálkozóról szól. A bejelentések szerint az epizódok más-más karakter szemszögéből fogják elmesélni a találkozót. Míg Lord executive producere lesz a sorozatnak, addig Miller producerként, íróként és a showrunner munkakörében fog tevékenykedni.

Bár bemutatóról nem számolhatunk be, a The Afterparty egy újabb erőteljes darabja lehet az Apple streaming szolgáltató könyvtárának.

Szólj hozzá

blog apple streaming érdekes hírek ajánló sorozat premier hír disney érdekesség friss vígjáték pókember solo érdekességek chris miller oscar-díj 21 jump street dave franco Hírek Hír phil lord a lego kaland 22 jump street egy star wars történet cineart tiffany haddish Cineartblog irány a pókverzum cineartblog CineArt appletv+ the afterparty ilana glazer