2020. nov 12.

Dwayne Johnson közreműködésével reboot érkezhet A Skorpiókirályból

írta: Csurilla Dániel
Dwayne Johnson közreműködésével reboot érkezhet A Skorpiókirályból

Hollywood egyik, ha nem a legsikeresebb akciósztárja Dwayne Johnson, akinek filmjei jegyirodai eladások szempontjából egy hosszú évtizede rendkívül profitálóak. Ezúttal a 2002-ben bemutatott A Skorpiókirály feldolgozásán munkálkodik, mely maga is egy kvázi-rebootja a Johnson által megformált címszereplőnek A múmia visszatérből.

A Skorpiókirály volt a főgonosza a 2001-ben megjelent filmnek, azonban nem az elbaltázott CGI effekteket szeretném kiemelni, hanem azt, hogy a karakter váratlan népszerűségre tett szert, és saját filmet kapott – mi több négy folytatás is érkezett lakossági forgalmazásra, azonban Johnson azokra már nem tért vissza. Johnson maga veszi kézbe a szunnyadó franchise felélesztését az Egyenesen Comptonból egyik Oscar-jelölt írójának, Jonathan Hermannak segítségével. Érdekesség, hogy Herman írói elismerése ellenére egyetlen nagyjátékfilmet sem jegyzett az utóbbi öt évben.

the-rock-scorpion-king.jpg

A Skorpiókirály reboot kapcsán visszatér Dwayne Johnson Mathayus szerepére, azonban a film a tervek szerint a jelenben fog játszódni. A Szikla így nyilatkozott: „Ez volt az első moziszereplésem, így büszkeséggel és izgalommal tölt el az, hogy újraértelmezhetjük ezt a klassz mitológiai személyt egy új generáció számára. A Skorpiókirálynak köszönhetem a karrieremet, amiért nagyon szerencsésnek tartom magam, és izgatott vagyok, hogy a Seven Bucks Productions közreműködésével újabb fiatal színészeket tudunk majd felfedezni. Úgy hiszem, Jonathan Herman nagyszerű forgatókönyve kielégíti majd a nézői igényeket világszerte.”

A tehetségek adottak. Most már csak a további hírekre várunk A Skorpiókirály reboot kapcsán.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi hír érdekesség friss reboot érdekességek hollywood filmajánló ice cube dr dre the rock blockbuster a múmia a múmia visszatér halálos iramban straight outta compton dwayne johnson a szikla Hírek Hír cineart NWA Cineartblog cineartblog CineArt a skorpiókirály egyenesen comptonból