2020. nov 12.

Előzetest kapott Melissa McCarthy újabb képzavaros vígjátéka

írta: Csurilla Dániel
Előzetest kapott Melissa McCarthy újabb képzavaros vígjátéka

A három éve bejelentett sci-fi vígjáték valószínűleg senkinek sem az év legjobban várt filmje. A Superintelligence, magyar keresztségben Szuperagy rendezője Melissa McCarthy férfje, Ben Falcone, akivel a színésznő számos projekten dolgozott már együtt (Tammy, A főnök, A partiállat).

first-trailer-hbo-maxs-superintelligence.jpg

A történet szerint Carolt (McCarthy) választja kísérleti alanyul a világ első szuperintelligens számítógépe, mely James Corden hangján szólal meg. Vajon sikerült megszelídíteni a mesterséges intelligenciát, vagy a gépezet elpusztítja a világot?

Az előzetes egyszerre ígér egy gyerekbarát romantikus vígjátékot és egy egzisztencialista sci-fit. Közben végig a Queen Under Pressure-je szól. Vajon egy újabb megfáradt, elbaltázott vígjáték lesz McCarthy és Falcone negyedik közös filmje, vagy tudnak valami újat mutatni?

A színésznő legjobb alakítását a Megbocsátasz valaha? c. Marielle Heller rendezte filmben nyújtotta, mely Oscar-jelölést biztosított McCarthy számára, azonban a Szuperagy egy újabb, legfeljebb közepes színvonalú vígjátéknak tűnik, mely a minden korosztály számára megtekinthető PG besorolást kapta.

A Szuperagy 2020. november 26-án debütál az HBO Max oldalán.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes film premier mozi sci-fi youtube trailer hír érdekesség friss vígjáték heti érdekességek filmajánló james corden a főnök melissa mccarthy Hírek tammy Hír ben falcone szuperagy heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt hbo max a partiállat megbocsátasz valaha superintelligence