2020. nov 13.

Újabb Ip Man film készült. Itt az előzetes!

írta: Csurilla Dániel
Újabb Ip Man film készült. Itt az előzetes!

ipman-kungfumaster-blogroll-2-1605123492756.jpg

Az utóbbi évtizedben elárasztották a világot az Ip Man filmek, melyek legékesebb darabjai a Donnie Yen főszereplésével készült négy harcművészfilm, azonban nem szabad elfeledkezni az ízléses és gyönyörűen fényképezett A nagymesterről sem. Ezúttal egy főszérián kívüli Ip Man filmet kapunk, az Ip Man Kung Fu Master-t, melynek itt az előzetese.

A filmet Liming Li rendezte, és a címszereplő bőrébe ezúttal Dennis To bújt. A történetről nem sokat árul el a marketinganyag, azonban egy biztos: Ip Man újból igazságot szolgáltat. A trailer kissé túl amerikai mintára készült, és a blendékbe berobbanó, hatásvadász címkék ugyan helyenként röhejesek, azonban úgy tűnik, hogy az újabb kínai gyártású film nem fog szűkölködni akciójelenetekben.

Az Ip Man Kung Fu Master egyébként keleten 2019. decemberében mutatkozott be, Európában viszont csak 2020. november 26-tól láthatjuk a harcművészfilmet – várhatóan lakossági forgalmazásban.

Szólj hozzá

blog kína érdekes hírek ajánló előzetes film premier mozi youtube trailer hír érdekesség friss heti érdekességek filmajánló kínai film donnie yen ip man Hírek Hír heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt ip man kung fu master