2020. nov 16.

Liam Neeson lesz a főszereplője Antal Nimród új akciófilmjének!

írta: Csurilla Dániel
Liam Neeson lesz a főszereplője Antal Nimród új akciófilmjének!

mv5bmtg4ndaznjaynv5bml5banbnxkftztcwoduynzuzmw_v1.jpg

A Retribution egy igazán ütős Liam Neeson-akciómozinak ígérkezik, melyet Antal Nimród (Kontroll, A Viszkis) fog rendezni. A Megtorlás (El desconocido) c. spanyol film remakeje lesz az új mozi egy nemzetközi koprodukcióban. A film forgatása jövő tavasszal kezdődik Berlinben.

A történet szerint egy üzletember családjával utazik, mikor hívást kap, hogy egy időzített bombát helyeztek el az autójában. A főhősnek versenyt kell futnia az idővel, és különböző feladatokat elvégeznie, hogy megmentse a családját.

A 68 éves brit színész korábban számos akciószerepre szerződött, és gyakorlatilag egy saját műfajt teremtett Liam Neeson egyszemélyes látványmozijaival, melynek ékes példája az Elrabolva-trilógia, illetve az idén bemutatott Becsületes tolvaj. A skatulyaszerepekből kievickélni nem tudó – vagy nem akaró – Neeson nevével fémjelzett Megtorlás-remake története a Féktelenül-filmek szüzséjét idézi, azonban Nimród részvételével biztosak vagyunk abban, hogy egy egészen különleges feldolgozás lesz a film.

4e4ce916-d3db-4003-bbf7-ac20573254d1.jpg

Nimród számos amerikai produkcióban járatott. 2010-ben elkészítette Robert Rodriguez közreműködésével a Predátorok-remakejét, 2013-ban a Metallicának csinált egy kvázi koncertfilmet, majd az utóbbi évek egyik legjobb magyar moziját szállította el nekünk A Viszkis képében. Legutóbb a rendező M. Night Shyamalan horrorsorozatának, az Apple TV+ oldalára gyártott Servantnak készítette két epizódját.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi hír remake érdekesség friss thriller antal nimród kontroll érdekességek metallica filmajánló megtorlás akciófilm viszkis magyar film liam neeson taken koprodukció ambrus attila m night shyamalan spanyol film predátorok elrabolva a viszkis cineart cineartblog apple tv+ honest thief becsületes tolvaj