2020. nov 18.

Jude Law nyilatkozott Johnny Depp távozása kapcsán

írta: Csurilla Dániel
Jude Law nyilatkozott Johnny Depp távozása kapcsán

Néhány hete a Warner Bros. bejelentette Johnny Depp távozását a Legendás állatok-franchisetól, mely hatalmas port kavart, és szorosan összefüggött Amber Heard nevével, aki ellen online petíció indult, hogy távolítsák el az Aquaman 2 női főszerepéből. Ez a petíció 1,4 millió aláírásnál tart.

Jude Law, az ifjú Dumbledoret alakító brit színész nyilatkozata szerint: „Ez egy hatalmas film tengernyi réteggel, és talán a legnagyobb szabású film, amin valaha dolgoztam. Ebben helyzetben mindenki a stúdió döntésére hagyatkozik, hiszen az ember ilyenkor nem tud mást csinálni. A színész csak a dolgát végzi, eljátssza a szerepet.”

fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-jude-law-750x400.jpg

Maga Depp összesen egy napot forgatott a Legendás állatok 3-ban, s távozása után a Warner megkereste a Hannibal sorozatból ismerős Mads Mikkelsent, hogy lépjen a színész helyébe Grindelwald szerepében. „Egy ilyen filmsorozatban a stúdió hozza a nagy döntéseket, és ezt mindenkinek el kell fogadnia, mert a színész is csak egy csapattag végsősoron.” – mondta Law.

A jelenleg is forgó szuperprodukció rendezője a Harry Potter-filmek veterán direktora, David Yates. A Legendás állatok 3 2022. július 15-én kerül bemutatásra világszerte.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek film premier mozi hír botrány érdekesség friss hannibal érdekességek harry potter johnny depp válás nyilatkozat jude law daniel radcliffe filmajánló mads mikkelsen dumbledore grindelwald amber heard david yates Hírek Hír JK Rowling cineart Cineartblog cineartblog CineArt legendás állatok 3