2020. nov 23.

A "Thor: Love and Thunder" akár a Bosszúállók 5-nek is megfelel majd?

írta: Siktár Vivi
A "Thor: Love and Thunder" akár a Bosszúállók 5-nek is megfelel majd?

Úgy tűnik lassan annyi színészt hoznak hírbe Taika Waititi legújabb filmjével kapcsolatban, mintha a film egy újféle Bosszúállók-filmnek ígérkezne. A Marvel Studios új képregényadaptációjában természetesen a Thor-filmek kulcsszereplői, mint Chris Hemsworth (Thor), Tessa Thompson (Valkűr) és Natalie Portman (Jane Foster) visszatérnek, ám egy új értesülés szerint a színészgárda egyre csak nő és nő. Ha mindez igaz, akkor az Amerika kapitány: Polgárháború (2016) nyomdokaiba lépő alkotást is jelenhet: anélkül sorakoztathatják fel a Marvel-moziverzum kulcskaraktereit, hogy egy új Bosszúállókat készítenének.

1280_chris_hemsworth_072217_getty821076982.jpg

A The Hollywood Reporter értesülései szerint januárban kezdődnek Waititi filmjének ausztráliai forgatásai az egyre bővülő csapattal, melyet a bennfentesek csak „Bosszúállók 5”-ként aposztrofálnak, köszönhetően az impozáns stábtagoknak.

Az érzést leginkább az váltja ki, hogy ritka egy karakterre specializálódott folytatásfilmnél, hogy majdnem az összes figura tiszteletét tegye az univerzumból. A legutóbb felreppenő híresztelések szerint a Chris Pratt által alakított Űrlord is feltűnik a filmben, ezzel sugallva, hogy talán még több szereplő megjelenhet A galaxis őrzőiből. A Bosszúállók: Végjáték (2019) végén végén Thor szála az Őrzőkkel végződik, így ez talán is bizonyul akkora pletykának.

chris-pratt.png

A THR értesülései szerint még ennél is több szereplő tűnhet fel a filmben. Ez sem lenne túl meglepő, tekintve, hogy a Végjáték egy nagyon furcsa és új helyzetbe helyezte az MCU világát, így a Marvelnek ideje összerakni, újjáépíteni, valamint új irányokba folytatni történeteit.

A Stúdió következő projektjei között szerepel a Peyton Reed által rendezett A Hangya harmadik része, mely 2021-ben érkezik, valamint A galaxis őrzőinek ugyancsak harmadik része, mely 2021. végén kezd forogni. S hacsak a pandémia nem szól közbe, 2021. május 7-én a Fekete Özvegy is debütálhat végre a szélesvásznakon.

A Thor: Love and Thunder a tervek szerint 2022. fubruár 11-én kerül a mozikba.  

thor-love-and-thunder-update.jpg

Szólj hozzá

érdekes film mozi képregény hír érdekesség marvel thor natalie portman peyton reed képregényfilm valkűr február 2022 amerika kapitány 2021 mcu chris hemsworth bosszúállók moziverzum fekete özvegy tessa thompson chris pratt marvel studios a galaxis őrzői űrlord a hangya amerika kapitány polgárháború taika waititi cineart the hollywood reporter bosszúállók végjáték cineartblog thor love and thunder thor 4