2020. dec 03.

Már forog a Sólyomszem sorozat!

írta: Csurilla Dániel
Már forog a Sólyomszem sorozat!

jeremy-renner-hawkeye-poster.jpg

Szemfüles brooklyn-i lakosok kiszúrták, hol és mikor kezd forogni a Hawkeye c. Marvel sorozat a Clint Barton-t alakító Jeremy Renner visszatérésével. A projekt az „Anchor Point” munkacímet viseli, hogy ne váltson ki kelletlen figyelmet a forgatási helyszínen. A Verge egyik újságírója fedezte fel a kiírást, mely 2020. december 2-át jelez.

kepernyofelvetel_170.png

A hivatalosan bejelentett rendezők Jeremy Renner szólósorozatához a Dance Camp (Tánctábor) c. ifjúsági zenés filmet jegyző női rendezőpáros, Bert és Bertie, illetve a Nyomozó elvtárs c. paródia propagandafilm-sorozat egyik készítője, Rhys Thomas. A Sólyomszem a híresztelések szerint a visszavonult Barton-ról szól, aki idilli családjával él, azonban ki kell képeznie az utódját.

A sorozat főszerepében tündöklő Bosszúállók színésze mellett a következő Sólyomszem alteregót magára öltő Kate Bishop szerepére Hailee Steinfield-et szemelte ki a Marvel, melyet december 2-án hivatalosan be is jelentett. A Sólyomszem-sorozat forgatása eredetileg 2020. nyarán kezdődött volna a kiszemelt rendezőivel, azonban a koronavírus miatt a stúdió teljes ütemterve elcsúszott a készülő és a bemutatásra váró filmek és sorozatok kapcsán. A Marvel 4. Fázisa hivatalosan 2021-ben indul a Fekete Özvegy és a Wandavízió-sorozat által.

hawkeye-kate-bishop.jpg

A Pókember 3 és a Doctor Strange 2 mellett jelenleg is forog a Loki-sorozat és a Ms. Marvel. A The Falcon and the Winter Soldier és a WandaVízió már csak a bemutatóra várnak. A Sólyomszem-sorozat a Disney+ oldalán debütál majd a 2021-es év végén, vagy 2022 elején.

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek ajánló sorozat premier hír disney bemutató érdekesség marvel scarlett johansson érdekességek loki sam raimi filmajánló avengers sorozatajánló végjáték pókember 3 sólyomszem bosszúállók jeremy renner black widow fekete özvegy hawkeye tom holland benedict cumberbatch tom hiddleston ms marvel végtelen háború cineart disney+ cineartblog doctor strange 2 wandavision the falcon and the winter soldier wandavízió hailee steinfield