2020. dec 10.

Emily Blunt beszélt egy kicsit A holnap határa 2-ről

írta: Csurilla Dániel
Emily Blunt beszélt egy kicsit A holnap határa 2-ről

A Sicario és a Hang nélkül mellett Emily Blunt A holnap határán c. Tom Cruise időhurok sci-fi kalandfilmben egyaránt bemutatkozott akciósztárként. A színésznő számos filmjét tolták el a stúdiók (Hang nélkül 2, Dzsungeltúra), ám Blunt szerint egy rég beígért folytatásra, A holnap határa 2-re még van lehetőség.

86883_emily-blunt-01.jpg

A The Hollywood Reporter kapcsán adott interjújában Emily Blunt elmondta új filmjét, a Wild Mountain Thyme c. romantikus drámát – melyben partnere Jamie Dornan – promózva, hogy a réges-rég bejelentett A holnap határa 2 úton van.

Igen, a forgatókönyv nagyon ígéretet és valóban igazán király. Viszont nem tudom, hogy minden össze fog-e jönni egyeztetés szempontjából. Mindegyikünk menetrendje nagyon sűrű, de abszolót tervben van a folytatás. Nagyszerű az ötlet.” – mondta a Hang nélkül és a Mary Poppins 2 színésznője.

A holnap határa 2 rendezője, Doug Liman többek között egy koronavírus-rablófilmet készít, a Tom Holland és Daisy Ridley-féle Chaos Walking premierjére vár, s emellett évek óta dolgozik egy két másik Tom Cruise film – a Luna Park és egy SpaceX-film előkészületein. Liman és Cruise számára azonban fontos A holnap határa folytatása, s bár az előző rész nem termelt akkora bevételt, mint a stúdió elvárta, a film hatalmas kult-követést ért el az évek során, s egyesen az utóbbi évtized egyik legjobb blockbusterének tartják a filmet.

emily-blunt-in-edge-of-tomorrow.jpg

Blunt következő filmje, a Wild Mountain Thyme 2020. december 11-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban, azonban Magyarországon még egy ideig nem láthatjuk a filmet. A Dwayne Johnson-nal készített Disney-féle Dzsungeltúra 2021. július 28-i premierje előtt azonban a várva-várt Hang nélkül 2 érkezik 2021. április 21-én Emily Blunt főszereplésével.

Szólj hozzá

érdekes hírek premier mozi hír disney érdekesség friss pókember érdekességek johnny depp tom cruise filmajánló mads mikkelsen doug liman emily blunt avengers dwayne johnson időhurok dzsungeltúra bosszúállók john krasinski jamie dornan tom holland denis villeneuve chaos walking elon musk a szürke ötven árnyalata luna park edge of tomorrow Daisy Ridley sicario legendás állatok hang nélkül cineart cineartblog koronavírus a holnap határán 2 hang nélkül 2 some good news