2020. dec 19.

Chris Pine lesz a Dungeons and Dragons reboot sztárja

írta: Csurilla Dániel
Chris Pine lesz a Dungeons and Dragons reboot sztárja

chris-pine.jpg

A népszerű szerepjátékos asztali játék, a Dungeons and Dragons ismételt feldolgozást kap, ezúttal a Paramount, a Hasbro és az eOne produkciójában. A tárgyalások megkezdődtek a Wonder Woman és a Star Trek-filmek sztárjával, Chris Pine-nal a főszerep kapcsán.

A Vakáció-reboot és az Éjszakai játék rendezőpárosa, John Francis Daley és Jonathan Goldstein kerülnek majd a rendezői székbe, s írják a forgatókönyvet Michael Gilio ötlete alapján, így bizakodhatunk, hogy az újabb adaptáció eltér majd a 2000-ben készült Sárkányok háborújától, mely kritikai és rajongói körben is hatalmas bukás volt.

goldday-2-e1553053148375.jpeg

Az elmúlt évtizedekben számos változáson esett át a Dungeons and Dragons forgatókönyve. Korábban a Warner Bros. készített volna filmváltozatot Ansel Elgort főszereplésével és a Libabőr rendezőjével, Rob Letterman-nel. Azonban a Hasbro és a Sweetpea produkciós cég közötti jogi vita után a projekt a Paramount-nál landolt. Goldstein és Daley előtt Chris McKay (Lego Batman – A film) készítette volna a játékadaptációt.

Pine meglehetősen elfoglalt, ugyanis az HBO Max-on 2020. december 25-én debütáló Wonder Woman 1984 férfi főszerepén kívül jelenleg Olivia Wilde következő projektjén, a Don’t Worry Darling c. filmben fog szerepelni Florence Pugh és Harry Styles mellett. A Paramount a Dungeons and Dragons premierjét 2021. novemberéről nemrég eltolta 2022. május 27-re.

Szólj hozzá

érdekes hírek jeremy irons star trek hír érdekesség friss érdekességek ben affleck vakáció zack snyder filmajánló quentin tarantino dc justice league játékfilm játékadaptáció jason bateman rachel mcadams dungeons and dragons lego batman chris pine patty jenkins wonder woman ed helms igazság ligája black widow dungeons & dragons harry styles gal gadot éjszakai játék cineart florence pugh cineartblog wonder woman 1984 sárkányok háborúja