2021. jan 06.

Előzetest kapott Anne Hathaway koronavírus filmje

írta: Csurilla Dániel
Előzetest kapott Anne Hathaway koronavírus filmje

Amikor december elején beszámoltunk arról, hogy Doug Liman (Mr. és Mrs. Smith, A holnap határa, Chaos Walking) a koronavírus alatt egy rablós filmet készített Anne Hathaway, Ben Stiller, Stephen Merchant, Ben Kingsley, Chiwetel Ejiofor, Lucy Boynton, valamint Mindy Kaling főszereplésével, akkor fogalmunk sem volt, hogy valójában egy romantikus vígjáték lesz.

unnamed_11.jpg

Korábban Lockdown-ként ismert, most azonban Locked Down címen fut a korhatáros gyémántrablós rom-com, melynek Hathaway és Ejiofor (12 év rabszolgaság, Doctor Strange) az igazi főszereplői, akik egy elvált, ám a Covid-19 miatt otthonukban ragadt párt alakítanak. Elhatározzák, hogy felélénkítik a régi lángot, és véghez visznek egy lehetetlen gyémántrablást. A forgatókönyvet Steven Knight írta, aki a Birmingham bandájának készítője.

A film tavaly szeptembertől októberig forgott csekély 10 millió dollárból és szigorú koronavírus-protokoll mellett, majd az HBO Max azonnal lecsapott a függetlenül finanszírozott filmre, és máris előzetes érkezett hozzá. Hangulatában sokkal inkább idézi a Mr. és Mrs. Smith-t, mint az Ocean’s-filmeket.

A Locked Down január 14-én debütál az HBO Max-on, és reménykedünk benne, hogy az HBO GO kínálatában egyaránt elérhető lesz.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek előzetes premier star wars hír bemutató érdekesség pókember romantikus érdekességek angelina jolie brad pitt tom cruise logan hugh jackman ben stiller ben kingsley mads mikkelsen anne hathaway doug liman freddy mercury chiwetel ejiofor romantikus vígjáték stephen merchant tom holland chaos walking Emily Blunt bohém rapszódia 12 év rabszolgaság a holnap határa Daisy Ridley cineart lucy boynton cineartblog hbo max koronavírus Covid 19 mr és mrs smith