2021. jan 11.

Ismét szünetel a Doctor Strange 2 forgatása

írta: Szalai Szimi
Ismét szünetel a Doctor Strange 2 forgatása

A koronavírus miatt ismét leállították a film forgatását.

 maxresdefault-3.jpg

A rajongóknak szomorú hírünk van, ugyanis Angliában a növekvő esetszámok miatt szigorítások léptek életbe, amely kihatással volt a filmgyártásra is. Így határozatlan időre felfüggesztették a Multiverse of Madness munkálatait.

 

Elizabeth Olsen osztotta meg az információt a Jimmy Kimmel Live show keretein belül, ahol továbbá az is kiderült, hogy az eredetileg 2020 májusában kezdődő forgatást novemberben tudták csak elkezdeni, viszont ez sem tartott sokáig, így a sok csúszás miatt a 2021-es premier dátum elérhetetlenné vált. Maradt a 2022. márciusi debütálás, ami kérdéses a helyzetet tekintve.

 

Egy eléggé fontos filmről beszélünk, ami volumenekben akár a Bosszúállók: Végjátékot is felülmúlhatja, hiszen a pletykák szerint több univerzumot átívelő és összekötő cselekményre számíthatunk, szoros kapcsolatban a közelgő Pókember 3 filmmel, a Loki és WandaVision sorozatokkal.

Visszatér a főszerepben Benedict Cumberbatch mint Dr Strange, Elizabeth Olsen, mint Skarlát boszorkány, Benedict Wong (Wong),
Rachel McAdams (Christine Palmer) és Chiwetel Ejiofor (Mordo), a rendező pedig Sam Raimi lesz majd. Továbbá csatlakozott a stábhoz  Xochitl Gomez is, aki America Chavezt fogja játszani, azaz egy új szereplővel is megismerkedhetünk majd.

Szólj hozzá

hírek ajánló heti marvel sam raimi rachel mcadams benedict cumberbatch elizabeth olsen doctor strange Hírek multiverse of madness doctor strange 2 CineArt