2021. jan 15.

Megjelent a Pieces of a Woman eredeti filmzenéjének albuma

írta: Jászberényi Lili
Megjelent a Pieces of a Woman eredeti filmzenéjének albuma

Mundruczó Kornél és Wéber Kata közös filmje, a Pieces of a Woman ugyan még csak nemrég vált elérhetővé a Netflixen, máris rengeteg jó kritikát kapott, számos neves újságban írtak róla pozitívan, például a a New York Times, a New Yorker, a Variety és még sok hasonlóan híres magazinokban.

 brody-piecesofawoman.jpg

Ez a film Mundruczó Kornél első angol nyelvű rendezése. A forgatókönyvet pedig Wéber Katának köszönhetjük. A film egy tragikus szituációt dolgoz fel, igencsak szívszaggatóan. A színészek között megtalálható Shia LaBeouf, a Transformers filmek sztárja és Vanessa Kirby, aki hatalmasat alakított a The Crown című sorozatban.

A filmben sok fantasztikus eredeti zenét hallhatunk, melyeket Howard Shore Oscar-díjas komponistának köszönhetünk. A film eredeti dalain kívűl még egyéb alkotók zeneszámai is feltűnnek az alkotásban. Az összes eredeti filmzene pedig végre elérhető, hiszen megjelent a film saját albuma is.

 

Szólj hozzá

érdekes zene hírek film filmzene érdekesség friss heti howard shore spotify Hír Mundruczó Kornél Netflix Shia LaBeouf Wéber Kata Vanessa Kirby cineart Cineartblog cineartblog CineArt Pieces of Woman