2021. jan 18.

Stork Natasa is bekerült a Shooting Stars programba!

írta: Jászberényi Lili
Stork Natasa is bekerült a Shooting Stars programba!

Stork Natasa bekerült a Shooting Stars program 10 ígéretes színésze közé, akiket a European Film Promotion (EFP) fog bemutatni majd a nemzetközi filmszakmának, február végén. A Shooting Stars zsűrijének figyelmét a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben nyújtott alakításával hívta fel, amellyel több, a legjobb színésznőnek járó díjat is nyert.

 storknatasa.jpg

Natasa a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett, majd több színházi társulatnál is játszott, valamint számos filmben is szerepelt, köztük a nemrég befejezett Veszélyes lehet a fagyi című filmben is ő lesz látható, a főszereplő ikerpáros mind két tagja ként.

 large_ess_2021.jpg

Nem Stork Natasa az első, aki meghívást kapott a programba, hiszen Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Gryllus Dorka, Hámori Gabriella, Nagy Zsolt és Tenki Réka is bekerült az elmúlt években a 10 tehetséges színész listába.

Szólj hozzá

érdekes hírek hír érdekesség friss heti érdekességek Hírek EFP Shooting Stars Cineartblog CineArt Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre Stork Natas