2021. jan 20.

Jared Leto szívesen visszatérne egy újabb Szárnyas fejvadász folytatásba

írta: Csurilla Dániel
Jared Leto szívesen visszatérne egy újabb Szárnyas fejvadász folytatásba

A 2017-ben bemutatott Denis Villeneuve-féle Szárnyas fejvadász 2049 méltó folytatása Ridley Scott filmjének, azonban mindkét alkotás hatalmasat hasalt a jegyirodai eladások szempontjából. Bár a Ryan Gosling és Harrison Ford főszereplésével készült folytatásfilm nem egy franchise-indító projektként készült, Jared Leto elárulta, szívesen visszatérne a neo-noir science fiction világába.

leto_0.jpg

Leto Niander Wallace-t, a megalomániás, istenkomplexusos mágnást alakítja. A Jake’s Takes YouTube-csatornának adott nyilatkozatában az Oscar-díjas Leto beszélt Zack Snyder újravágott Justice League filmjéről, valamint kiemelte, hogy nagy örömmel alakítaná újra Wallace karakterét.

Tudod, akármilyen karaktert játszom, nem tudom, hogy ez amiatt van-e, hogy szándékosan mélyre ásom magam a szerepekben, vagy rengeteg energiát fektetek bele a filmekbe, majd mikor befejeztem a forgatást, hiányolom a karaktereket.” – mondta Jared Leto.

Amikor ennyit dolgozik az ember, nagyra értékeli, ha visszatérhet a karaktert megformálni amellett, hogy új figurákat játszhat. Niander Wallace esetében a Szárnyas fejvadász kapcsán őszintén imádnám, ha ismét eljátszhatnám egy előzményfilm vagy valami hasonló esetében.” – tette hozzá Leto.

A Szárnyas fejvadász 2049 rajongói tisztában vannak azzal, hogy Wallace karaktere jelentős részét képezi a film történetének, és Villeneuve fordulatos befejezése rengeteg kérdést vet fel, amelyet valóban kiaknázhatnának a jövőben. Azonban a Warner és a Legendary részéről egyelőre nem történt előrelépés esetleges folytatás kapcsán, és a film bevétele okán nehezen elképzelhető, hogy valaha újabb folytatást kapna a Szárnyas fejvadász.

br-ap-87826.jpg

A főként Magyarországon forgatott 2017-es film 150-185 millió dolláros költségvetésével mindössze 260 millió dollár bevételre tett szert világszerte, azonban öt Oscar-jelölést is kapott, amiből a Legjobb Vizuális Effektek és a Legjobb Operatőrnek járó aranyszobrot hazavitte, mely utóbbi a veterán operatőr Roger Deakins első Oscar-díja volt.

Leghamarabb a január 29-én debütáló The Little Things c. krimiben láthatjuk Jared Leto-t Denzel Washington és Rami Malek mellett, majd a feltehetőleg nyár környékén bemutatkozó Justice League rendezői változatában alakítja ismét Joker-t. Október 8-án az elhalasztott Morbius-ban fog szerepelni, azonban Ridley Scott Gucci-filmjében (november 24.) egyaránt látható lesz majd Lady Gaga, Adam Driver és Al Pacino mellett. Az értesülések szerint Leto a Tron 3-ban is szerepelni fog, mely a Disney eddigi legdrágább filmje lehet.

Szólj hozzá

érdekes hírek harrison ford premier star wars hír érdekesség joker friss denzel washington batman pókember james bond érdekességek ben affleck lady gaga gucci filmajánló al pacino ridley scott jared leto justice league joaquin phoenix ryan gosling jason momoa igazság ligája szárnyas fejvadász tron 3 henry cavill denis villeneuve adam driver gal gadot rami malek bohém rapszódia szárnyas fejvadász 2049 morbius cineart cineartblog nincs idő meghalni snyder cut