2021. jan 24.

Már nem kell sokat várni az Euphoria 2. évadára

írta: Szalai Szimi
Már nem kell sokat várni az Euphoria 2. évadára

euphoria-season2.jpg

Idén augusztusban lesz pontosan két éve, hogy képernyőre került az HBO egyik legsikeresebb sorozatának, az Euphoriának az utolsó része Zendaya és Hunter Schafer főszereplésével. Tavaly márciusban kezdődött volna el a második évad forgatása, azonban, ahogy beütött a világjárvány le kellett állítani a munkálatokat, mint minden más filmnél és sorozatnál.

A széria készítője Sam Levinson nemrégiben nyilatkozott hamarosan Netflixen debütáló Malcolm and Marie c. filmjével kapcsolatban, amelynek szintén Zendaya az egyik főszereplője. Pozitívan és reménykedve beszélt terveiről, miszerint már márciusban (egy évvel eltolódva) kezdődnének a forgatások és állítása szerint esély van arra, hogy még idén decemberben a nézők szeme elé kerüljön az új évad. Persze mindez csak akkor lehetséges, ha a pandémia nem húzza keresztül újra a számításaikat.

Azonban az elmúlt évben sem lazítottak, hiszen elkészült két összekötő különleges rész, amelyből az egyik Zendaya karakterére, Rue-ra, a másik pedig a Hunter által alakított Jules-ra összpontosít. Egészen más hangvételű lett e két rész, de mégis összhangban az első évaddal, hozva mindazt, amiért szeretjük. Zendaya sem véletlenül kapott Emmy-díjat szerepéért a sorozatban, ezzel megszerezve a legfiatalabb Emmy-díjas színésznő címet magának.

Szólj hozzá

hírek sorozat hír érdekességek Hír Euphoria HBO Zendaya Jules Cineartblog cineartblog CineArt Sam Levinson Hunter Schafer HBO MAX Rue malcolm and marie