2021. jan 24.

Zöld lámpát kapott A Bridgerton család második évada!

írta: Szalai Szimi
Zöld lámpát kapott A Bridgerton család második évada!


bridgerton_screenshot_20210122134353_2_original_760x425_cover.jpg

A tavaly karácsonykor befutó széria nem kevés sikerrel zárta az évet, hiszen benne volt világszerte a top 10-es listákban, hazánkban pedig mai napig az élen táncol. Nem hiába, hiszen ki ne szeretne egy fikciós angliai nemesi család pletykákkal teli életébe bele látni? A nyolc részt számláló sorozat Julia Quinn írónő regényét dolgozza fel.

Talán nem szolgálhat hatalmas meglepetésként, hogy a Netflix bejelentette, érkezik a második évad. Habár voltak némi kétséget idéző pillanatok, például, amikor az egyik színész azt nyilatkozta, hogy szinte lehetetlen egy ilyen volumenű sorozat forgatása pandémia idején, de úgy tűnik ez sem állíthatja meg a munkálatokat. Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) szerint túl sok embert igényel egy ilyen kosztumös széria elkészítése, így elkerülhetetlen a közelség, ami veszélyt hordoz magában. Ezen kívül a maszkviselés is megnehezíti a színészek gyakorlását.

A következő évad a regény második kötetével fog folytatódni, így új szereplőkre is számíthatunk és Anthony Bridgerton kerül majd az események középpontjába.

A bejelentést elegáns módon egy levél formájában tették közzé, amely alább látható.

bridgerton-renew.jpg

Szólj hozzá

érdekes sorozat hír érdekesség filmajánló netflix Hírek Cineartblog cineartblog CineArt bridgerton