2021. feb 01.

Bemutatót kapott a Végzetes útvesztő 2

írta: Csurilla Dániel
Bemutatót kapott a Végzetes útvesztő 2

escaperoom-hand-cubepuzzle-e1611674192308-700x304.jpg

Aki még emlékszik, 2019 januárjának egyik meglepetéssikere volt a Végzetes útvesztő, mely egy szabadulószobában játszódó horrorfilm, és az alacsony költségvetés ellenére 155 millió dollárt kasszírozott, melyet követően a Sony azonnal bejelentette a Végzetes útvesztő 2-t.

A folytatás eredetileg 2020 áprilisában érkezett volna, majd 2021-re tolták a bemutatót. Jelen állás szerint a Végzetes útvesztő 2 jövőre debütál, pontosabban 2022. január 7-én, három évvel az eredeti film premierje után. A Végzetes útvesztő folytatásának rendezője az első részt is jegyző Adam Robitel lesz, és a Sikoly-reboot bemutatója előtt egy héttel fog megjelenni.

no-escape-700x369.jpg

Az első Végzetes útvesztő csekély története kapitalizálta a szabadulószobák eluralkodó imádatát egy „gyerekbarát”, Fűrész-inspirálta filmmel. Tavaly hasonló koncepciót láthattunk a #Kövessbe esetében, mely szerintünk 2020 egyik legrosszabb filmje lett.

A folytatásfilm főszereplői Taylor Russell, Logan Miller és Isabelle Fuhrman lesznek, azonban a csavaros befejezéssel végződött előző rész felvetett, botcsinálta világépítésén és összeesküvés-elméletein kívül fogalmunk sincs a Végzetes útvesztő 2 cselekményéről. Feltehetőleg szabadulószobákban játszódik majd.

Szólj hozzá

érdekes hírek film premier horror sony hír bemutató érdekesség friss marvel fűrész saw érdekességek chris rock filmajánló jigsaw sikoly szellemirtók escape room játékadaptáció uncharted spiral pókember 3 bosszúállók jason momoa aquaman james wan tom holland Samuel L. Jackson démonok között szabadulószoba nathan drake cineart koronavírus cineargblog kövessbe végzetes útvesztő végzetes útvesztő 2 screan