2021. feb 02.

Itt az első kép Kristen Stewart-ról Dianaként!

írta: Jászberényi Lili
Itt az első kép Kristen Stewart-ról Dianaként!

Újabb királyi film készül, ezúttal Diana hercegnő lesz a középpontban. A film Spencer címen fut majd. 

A történet azon a hétvégén fog játszódni, amikor Diana eldönti, hogy elhagyja Károlyt. Ebben az időszakában egyébként már nem volt jól lelkileg a hercegnő, így ez még több drámára enged következtetni.

50638.jpg

Kristen rengeteget készült erre a szerepre. Elolvasott több életrsajzi könyvet, hogy minnél több információt gyűjtsön Dianáról. Valamint mivel egy brit nőt fog alakítani amerikai léttére így hatalmas stresszt jelentett neki, hogy a brit akcentust tökéletesen vissza tudja majd adni. Éppen ezért külön logopédushoz is járt és elmondása szerint ez volt a legnehezebb része a felkészülésnek

Az akcentus félelmetes, mint a pokol, hisz azt a bizonyos hangot mindenki ismeri, annyira különleges és egyedi. De már van egy beszédtanárom.

Ugyan még csak néhány napja kezdték meg a forgatást, Kristen Stewartról, aki a hercegnőt alakítja, máris kikerült egy kép. Első ránézésre pedig nem is gondolnánk, hogy nem a szeretett Diana van a képen.

spencer-2.jpg

Minden bizonnyal a teljes erőbedobásnak köszönhetően szinte tökéletes mását kapjuk majd a hercegnőnek. Bár sokan kételkednek Kristen tehetségében, szerintem nem egyszer bizonyított már, hogy ő igen is jó színésznő és ez várhatóan most sem lesz márképp.

Várhatóan idén ősszel fog debütálni a Spencer.

Szólj hozzá

érdekes film hír érdekesség friss heti érdekességek filmajánló Hírek Diana Kristen Stewart Spencer Cineartblog cineartblog CineArt