2021. feb 16.

Megtalálták a Marvel Kapitány 2 főgonoszát

írta: Csurilla Dániel
Megtalálták a Marvel Kapitány 2 főgonoszát

zawe-ashton-captain-marvel-2-750x400.jpg

Bár még meg sem érkezett a Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája, vagy az Örökkévalók, a Marvel máris megosztott univerzumának következő fejezetén gondolkodik mozis és televíziós téren egyaránt. A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában és a Thor: Szerelem és Villámlás mellett a Disney egyaránt gőzerővel készíti a Marvel Kapitány 2-t.

Ugyan hivatalos cselekményről egyelőre nem tudunk beszámolni, a legfrissebb értesülések szerint a Marvel Kapitány 2 főgonosza a Bársony körfűrész és az Éjszakai ragadozók sztárja, Zawe Ashton lesz. A színésznő feltűnt a Ki vagy, doki? c. kultikus sorozatban, illetve a bemutatásra váró A szolgálólány meséje negyedik évadában is szerepet vállalt. A Marvel Kapitány minden idők legjövedelmezőbb női szuperhősfilmje a maga 1,1 milliárd dolláros bevételével.

12143840-0-zawe_wears_jacket_scarf_and_trousers_roksanda_earrings_georgina_-a-7_1555596369079.jpg

A Marvel Kapitány 2-ben Ashton és a visszatérő Brie Larson mellett egyaránt láthatóak lesznek a Marvel két sorozatának kiemelt színészei, Iman Velani, a Ms. Marvel főszereplője és Teyonah Parris, a WandaVízió sztárja. A folytatásfilm rendezője Nia DaCosta, a Little Woods és a Kampókéz-remake alkotója.

Ezen a ponton továbbra is 2022. november 11. a Marvel Kapitány 2 bemutatójának dátuma.

Szólj hozzá

budapest érdekes hírek hír disney bemutató érdekesség friss marvel scarlett johansson érdekességek jude law jake gyllenhaal christian bale filmajánló john malkovich avengers szuperhősfilm paul bettany tom ford candyman doctor who chris hemsworth bosszúállók fekete özvegy elisabeth moss captain marvel benedict cumberbatch kampókéz elizabeth olsen brie larson Taika Waititi marvel kapitány éjszakai ragadozók a szolgálólány meséje cineart cineartblog wandavision wandavízió marvel kapitány 2