2021. feb 23.

Készül a Mr. és Mrs. Smith sorozat változata

írta: Virvas Dóra Dodo
Készül a  Mr. és Mrs. Smith sorozat változata

A Mr. és Mrs Smith egy amerikai akció vígjáték, ami 2005-ben jelent meg a mozivásznakon és azóta is jelen van a köztudatban. A Smith házaspár érdekes titkokat rejt, Jane (Angelina Jolie) és John (Brad Pitt) valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik két olyan szervezetet szolgálnak, akik egymással szemben állnak. Végzik a munkájukat, élik az életüket, mígnem arra kapnak megbízást, hogy egymással kell végezniük. A házaspár eddig nem vitte haza a munkát, most azonban egy szempillantás alatt minden megváltozik.

angelina-jolie-biografia-5.jpg

Angelina Jolie és Brad Pitt

 

A híres Hollywoodi sztárpár már-már erotikus egymásnak csapását azonban sajnos nem láthatjuk már viszont a készülő sorozat változatban. Jogosan merül fel hát az olvasóban, hogy megállja e ez a történet a helyét egy sorozat formájában és van e értelme a híres sztárpár nélkül megcsinálni egy olyan sorozatot, ami már évtizedek óta összeforrt az ő nevükkel.

A választ majd maga a sorozat sikere, vagy bukása fogja elhozni, az azonban ad némi biztató előjelet, hogy a főszerepekben Donald Glover-t és Phoebe Waller-Bridge-t láthatjuk majd. A sorozatról egyelőre keveset lehet tudni, mindenki kíváncsian várja, hogy vajon a film melyik aspektusát fogják jobban kidomborítani, elnyújtani annak érdekében, hogy megállja a helyét sorozat formájában az eredetileg 120 perces film.

donald-glover-phoebe-waller-bridge1.jpg

A járványhelyzet miatt tolódhat a bemutató, és egyenlőre az sem nyilvános, hogy hány évaddal készül az Amazon a Mr. és Mrs. Smith sorozattal.

Szólj hozzá

blog érdekes ajánló sorozat film érdekesség filmajánló mr&mrssmith cineart Cineartblog cineartblog CineArt