2021. feb 23.

Új sorozat készül a Scooby Doo Velmájának főszereplésével

írta: Arany Gergő
Új sorozat készül a Scooby Doo Velmájának főszereplésével

Valószínűleg mindenki emlékszik még gyerekkorunk legnagyobb „animációs, misztikus krimijére”, a Scooby Doo-sorozatra. William Hanna és Joseph Barbera 1969-es animációs sorozata a kezdetektől fogva hatalmas sikereket ért el világszerte, és számos feldolgozást, felújítást, sőt, élőszereplős változatokat is kapott. Népszerűsége napjainkban sem látszik csökkenni: a tavalyi Scoob! egészestés animációsfilm mellett a Warner bros. nemrég bejelentette, hogy a csapat zsenije, Velma főszereplésével készül egy új animációs sorozat, ami az HBO Max kínálatában fog megjelenni.

 https_hypebeast_com_image_2021_02_hbo-max-scooby-doo-velma-close-high-animated-spinoff-announcement-001.jpg

Velma a csapat része volt a kezdetektől fogva; valószínűleg mindenki könnyedén felismeri ikonikussá vált narancssárga felsőjéről és szögletes, vastag szemüvegéről (amit rendszeresen elvesztett a kísértetekkel való konfrontációi során). Velma volt a csapat esze, aki az epizódok végén mindig elmagyarázta, hogyan sikerült a Rejtély Rt.-nek ismét felgöngyölítenie az ügyet, és rájönnie, ki rejtőzik az álarc mögött. A készülőben lévő sorozatban azonban ennél is nagyobb szerep juthat neki, még a karakter múltját is megismerhetjük.

A sorozat találóan a „Velma” címet kapta, ami egy tízrészes első évadban fogja a karakter múltját bemutatni; a karakter szinkronhangja Mindy Kaling lesz, akit elsősorban az Office-sorozat Kellyjeként ismerhettünk. A Velma-sorozat ezenkívül számos exekutív producer támogatását élvezi, úgymint Charlie Grandy (The Office, Saturday Night Live, The Mindy Project), Howard Klein (Texas királyai, The Office, Jessica jones) és Sam Register (Tini titánok, harcra fel!, Harley Quinn, Az igazság ifjú ligája).

 

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló hbo hír érdekesség heti érdekességek Hírek Hír cineart Cineartblog cineartblog CineArt hbo max